Betaalmethoden bij Technischeprodukten.nl

U kunt bij TechnischeProdukten.nl op meerdere manieren betalen.

Ideal
Betaal gemakkelijk en vertrouwd in uw eigen bankomgeving met Ideal.
Zodra uw betaling is ontvangen, gaan wij met uw bestelling aan de slag.

Creditcard
Betaal gemakkelijk met uw creditcard van Visa of Mastercard.
De veiligheid van de data wordt gegarandeerd door onze SSL-encryptie.
Zodra uw betaling ontvangen is, gaan wij met uw bestelling aan de slag.

PayPal
Log u op uw PayPal-account en reken vervolgens gemakkelijk en snel af.
Zodra uw betaling is ontvangen, gaan wij met uw bestelling aan de slag.

AfterPay
U kunt ook achteraf betalen, na goedkeuring van AfterPay gaan wij direct met uw bestelling aan de slag.

 

 

 

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland)
AfterPay voert voor Technischeprodukten.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Technischeprodukten.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van€150als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay (€500 voor bedrijven). Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €300 (€1000 voor bedrijven). Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

AfterPay – Digitale Factuur (België)
AfterPay voert voor Technischeprodukten.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Algemene Acceptatie en betalingsvoorwaarden Afterpay Bedrijven

 Met digitale acceptgiro online bestelling betalen via AfterPay

AfterPay voert voor TechnischeProdukten.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.  Bij Technischeprodukten.nl kunt u betalen tot een bedrag van € 500,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u betalen tot een bedrag van €1.000. 

Ter goedkeuring van uw betaalverzoek voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website