×

Vet verspuiten op lucht

Terug naar het overzicht

Vet verspuiten met een spuitpistool is een innovatief nieuw systeem van smeervet aanbrengen. Waar voorheen vaak een kwast, roller of plamuurmes werd gebruikt heeft CTN nu een nieuw systeem op de markt gebracht. De ECO LubeShuttle spuitpistool op lucht.

Smeer de masten van kranen en verreikers op een milieuvriendelijke en zuinige manier!

Wat is vet vernevelen

Het vernevelen van vet is een manier waarop een dunne filmlaag smeervet wordt aangebracht. Teveel smeervet aanbrengen is niet voordelig en trekt vuil aan, dit kan weer lijden tot schade aan het apparaat. Met een eenvoudig spuitpistool voorzien wij professionals van een handig en kwalitatief vet vernevel apparaat. Voordelen van vet vernevelen

Voordelen van vet vernevelen met de LubeShuttle spuitpistool:

– Spuitpistool Eco LubeShuttle druipt niet
– Duurzaam, economisch en eenvoudig in gebruik
– Nooit teveel vet aanbrengen (dunne filmlaag)
– Bespaart veel tijd en voorkomt vieze handen
– In alle standen vernevelbaar
– Diverse instelmogelijkheden

Instelmogelijkheden Spuitpistool Vet

In deze video laten wij middels een demonstratie zien hoe eenvoudig de LubeShuttle werkt.

Vet verspuiten met smeervet schroefpatronen

De schroefpatroon die in deze Lubeshuttle zit is de PTFE ProTef Grease – smeervet. Deze smeervet wordt overal ingezet waar een blijvende hoogwaardige smering moet worden verkregen. Denk aan pen- en busverbindingen van graafarmen op hydraulische graafmachines of steunlagers van gieken. De ProTef Grease komt in schroefpatronen en is bestand tegen extreem hoge belastingen. Tevens heeft deze smeervet een hoge temperatuur bestendigheid (-30 °C tot +150 °C).

Meer informatie?
TechnischeProdukten.nl verkoopt de artikelen van ChemTechniek Nederland B.V.. ChemTechniek Nederland levert haar producten aan bedrijven uit de bouw en industrie. Interesse in dit innovatie smeersysteem? Vraag een prijs op maat aan en wij helpen u graag verder. Bel met 0318-769003 of mail aan [email protected].

Indien wenselijk kan één van onze vertegenwoordigers altijd een bezoek aan uw bedrijf brengen en u uitleg geven over het complete assortiment van o.a. smeermiddelen en vetten van CTN.