Boren

Assortiment Boren bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

171 Resultaten

Boren in Metaal

Wanneer u boort in metaal zijn er verschillende metaalboren leverbaar.
Tijdens de werkzaamheden moet je kunnen vertrouwen op het gereedschap. Zo zijn er diverse kwaliteiten voor verschillende toepassingen beschikbaar. Boren in RVS? Gebruik dan Cobalt ijzerboren. Werkt u in kunststof en aluminium? Dan zijn de rolgewalste ijzerboren een goede optie. Verwacht u veel van uw ijzerboor en werkt u daar veel mee, kies dan voor de volledig geslepen ijzerboren.

Betonboren

Wanneer u boort in beton of steen zijn er diverse boren beschikbaar. Bekijk eerst met welke boormachine/boorkop u werkt.  Zo zijn er beton boren met SDS Plus, SDS Max of cilindrische aansluiting.

Slangenboren, speedboren, hamerboren of boren per set

Klik via het menu op de gewenste boor en navigeer gemakkelijk. Van betonboren en houtboren t/m spiraalboren en stappenboren. Staat de boor die u zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op.
Boren in grote aantallen nodig voor uw bedrijf? Vraag een offerte aan, wij helpen u graag verder [email protected]

Gratis verzending vanaf 50 euro Op kwaliteit getest voor 16:00 besteld morgen in huis

Technischeprodukten.nl is gevestigd in Midden-Nederland aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal. Wilt u ons bezoeken? De koffie staat klaar. 99% van de boren zijn uit voorraad leverbaar. Om te controleren of uw boor er is, vragen wij u vooraf te bellen naar 0318-769003. Wij zorgen er voor dat uw bestelling klaar ligt.
Wanneer u online besteld, wordt uw bestelling verzonden via pakketpost. Alle bestellingen die voor 16.00 uur besteld zijn, worden dezelfde dag verzonden.