Betonboren kopen

Online een betonboor kopen? Wij hebben een breed assortiment betonboren  in o.a. de diameters 3 mm, 5 mm, 10 mm, 20 mm, 30 mm, 40 mm en 50 mm en in vele verschillende lengtes. Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

51 Resultaten

Betonboor van topkwaliteit

Bent u op zoek naar een goede betonboor van professionele kwaliteit? Wij bieden een groot assortiment betonboren aan voor de industrie en bouw. 

Of u nu opzoek bent naar een betonboor voor gewapend beton, steen, tegels of dakpannen. Wij hebben de juiste boor voor u in huis!

Goede betonboor kopen 

Bij bieden korte en lange betonboor modellen aan. Deze zijn te verkrijgen tot 1000 mm met een diameter tussen de 3 mm en 50 mm. De diameters tussen de 10 mm en 20 mm zijn veruit de populairste formaten. Zoek voor het kopen van een betonboor goed uit naar welk formaat u precies op zoek bent.  

De juiste aansluiting vinden

Het is soms lastig te begrijpen welke aansluitingen horen bij welke betonboren. Daarom vindt u op onze website duidelijke iconen die aangeven welke aansluiting past bij de desbetreffende betonboor.

Als het gaat om betonboren spreken we vaak over cilindrische aansluitingen. Zo’n aansluiting zorgt voor een kloppende manier van boren in diverse steensoorten zoals beton, kalkzansteen en baksteen. 

Betonboren met een SDS-Plus of SDS Max aansluiting hebben als voordeel dat ze veel meer grip hebben in een boormachine dan betonboren met een cilindrische aansluiting. Bovendien is veel comfortabeler boren met deze boren, omdat deze met gemak meer krachten weerstaan. 

Wij leveren u de mooiste boren 

Wij leveren boren aan verschillende bedrijven in de bouwsector. Heeft u interesse? Stuur ons dan een e-mail met daarin informatie over welke boren en de gewenste aantallen. Wij gaan aan de slag met het maken van een offerte en deze sturen wij u toe.

FAQ

Wat is een betonboor?

Een betonboor is een boor dat gebruikt kan worden in uw standaard boormachine. De betonboor heeft een geharde kop, waardoor deze uitermate geschikt is voor het boren in beton. Een betonboor is ook te krijgen in SDS Plus en SDS Max aansluiting, u zoekt dan een SDS betonboor.

Hoe zien betonboren eruit?

Een standaard betonboor heeft een cilindrische aansluiting een carbide 2-snijder kop en een asymmetrisch spiraal. Een SDS betonboor, oftewel hamerboor heeft een SDS Plus of SDS Max aansluiting. De boorkop bestaat uit 2 of 4 snijders.

Welke betonboor heb ik nodig?

De juiste betonboor kiest u aan de hand van de toepassing en de boormachine die u heeft. Een standaard betonboor met cilindrische aansluiting is geschikt voor het (klop) boren in steen en beton. De lengte van deze boren gaat tot 600 mm. De betonboren met SDS aansluiting worden gebruikt wanneer uw boormachine een SDS plus of Max boorkop heeft. De boor heeft meer grip in de machine en de machines en boren zijn geschikt voor zware werkzaamheden.  SDS boren gaan wel tot lengte 1320 mm.