Betonboren

Assortiment Betonboren bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar info@technischeprodukten.nl of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

51 Resultaten

Sterke betonboor kopen

Onze betonboren zijn te verkrijgen in lange en korte modellen tot 1000 mm en vanaf 4 mm dik. Bent u op zoek naar een kwalitatief goede betonboor? Maak hier uw keuze of kies uw specifieke afmetingen aan de linkerkant van de website en zie direct de bijbehorende prijs. Bij Technische Produkten vindt u de betonboor waar u op kunt vertrouwen.

Offerte op maat voor grote aantallen betonboren?

Wij proberen voor iedereen een passende oplossing te vinden dus als u boren wilt inkopen, kunt u ons een e-mail sturen en wij maken graag een offerte op maat. Staat de boor die u zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op. Mail naar info@technischeprodukten.nl of bel 0318-769003.

FAQ

Wat is een betonboor?

Een betonboor is een boor dat gebruikt kan worden in uw standaard boormachine. De betonboor heeft een geharde kop, waardoor deze uitermate geschikt is voor het boren in beton. Een betonboor is ook te krijgen in SDS Plus en SDS Max aansluiting, u zoekt dan een SDS betonboor.

Hoe zien betonboren eruit?

Een standaard betonboor heeft een cilindrische aansluiting een carbide 2-snijder kop en een asymmetrisch spiraal. Een SDS betonboor, oftewel hamerboor heeft een SDS Plus of SDS Max aansluiting. De boorkop bestaat uit 2 of 4 snijders.

Welke betonboor heb ik nodig?

De juiste betonboor kiest u aan de hand van de toepassing en de boormachine die u heeft. Een standaard betonboor met cilindrische aansluiting is geschikt voor het (klop) boren in steen en beton. De lengte van deze boren gaat tot 600 mm. De betonboren met SDS aansluiting worden gebruikt wanneer uw boormachine een SDS plus of Max boorkop heeft. De boor heeft meer grip in de machine en de machines en boren zijn geschikt voor zware werkzaamheden.  SDS boren gaan wel tot lengte 1320 mm.