SDS Plus beton en hamerboren

Assortiment SDS Plus Beton en Hamerboren bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar info@technischeprodukten.nl of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 13 resultaten

SDS Beton- en hamerboren voor de professional!

Onze hamerboren worden geproduceerd en geslepen in Duitsland. Doordat wij nauw samenwerken met de fabrikant kunnen wij absolute topkwaliteit garanderen. Dus als u opzoek bent naar topkwaliteit boren dan bent u bij ons aan het juiste adres! Heeft u geen boor met SDS aansluiting? Zie onze andere betonboren

Asymetrisch, Dubbele Spiraal, 4 Snijder? De juiste hamerboor voor u!

Onze Asymetrische SDS Plus hamerboor is de voordeligste in ons assortiment.  Bent u opzoek naar een betonboor die het gruis beter afvoert? Dan kunt u het beste de SDS boor gebruiken met H-spiraal of Dubbele spiraal. Wilt u perfect ronde gaten boren? Dan raden wij u de SDS boor met 4 snijkoppen aan. Het beste van beide werelden vindt u in onze Premium boor, deze zorgt voor het mooiste en meest constante resultaat en kan boren in bijna alle betonsoorten dus ook gewapend beton.

Groot project?

Interesse in grote afname van hamerboren? Vraag een offerte op maat aan, wij helpen u graag.
Laat u adviseren, koop direct of vraag een offerte aan.

FAQ

Wat is een hamerboor?

Een hamerboor is een betonboor die uitermate geschikt is voor het klopboren in steen en beton. Een hamerboor is geschikt voor het boren in b.v. gewapend beton. Daarnaast zijn hamerboren in zowel 2 als 4 snijders te verkrijgen en met een SDS Plus en Max aansluiting. Een hamerboor is in vele diameters en lengtes te bestellen.

Hoe werkt een hamerboor?

Een hamerboor werkt net zoals elke andere boor, echter onderscheid deze zich d.m.v. het type aansluiting, boorkop en spiraal voor het afvoeren van gruis. Een hamerboor wordt gebruikt bij zware toepassingen en bij het boren in gewapend beton.

Heb ik een hamerboor of een klopboor nodig?

Dit is afhankelijk van uw toepassing. Een klopboormachine is geschikt voor het boren in steen en beton en wordt veelal in de doe het zelf gebruikt.  Voor zwaarder werk kiest u voor een hamerboor. Hiermee kunt u zelfs in de meest harde betonsoorten en gewapend beton boren.