SDS Plus beton en hamerboren

Online een SDS beton- of hamerboor kopen? Wij hebben een breed assortiment betonboren in o.a. de diameters 5 mm, 10 mm, 20 mm, 30 mm, 40 mm en 50 mm en in vele verschillende lengtes. Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 13 resultaten

De beste SDS hamerboren

Wilt u een hamerboor kopen? Wij hebben een goede relatie met de fabrikant van onze hamerboren in Duitsland. Wij werken nauw met hen samen en dit zorgt voor topkwaliteit producten. Voor boren van topkwaliteit bent u dus op de juiste website. Bent u in bezit van een boor zonder SDS aansluiting? Bekijk dan eens onze andere betonboren.

SDS Hamerboren

Wij leveren hamerboren die ideaal zijn voor het boren van gaten in extreem harde vormen van beton en steen. Er bestaan twee versies van deze boor. U heeft de keuze uit hamerboren met een SDS-max aansluiting of met een SDS-plus aansluiting. Ook moet u de keuze maken uit een 2-snijder of een 4-snijder.

Verschillende 4-snijder SDS betonboren

Vanzelfsprekend zijn er verschillende SDS hamerboren in 4-snijder te verkrijgen. Voor het algemeen gebruik raden wij onze hardloper Hamerboor MACH4 aan. Met deze boor maakt u mooie ronde gaten, hoe klein de diameters ook zijn.

Als u wilt kiezen voor de allerbeste kwaliteit kies dan voor de Premium SDS Hamerboor. De boren zijn voorzien van een extra geharde carbide kop en 2 iets wat lager liggende snijders. Het beton wordt door deze boren goed verguisd en afgevoerd.

4-snijder hamerboren zijn in SDS Plus en SDS Max aansluiting te bestellen.

Een offerte voor SDS plus hamerboren

Wij leveren betonboren, metaalboren en houtboren aan diverse organisaties in de constructie, bouw en industrie. Hoe meer u bij ons afneemt, hoe meer korting u krijgt.

Uw SDS betonboren ophalen in Veenendaal? Dat is geen enkel probleem. In Veenendaal hebben wij onze winkel met lijmen, kitten, chemisch anker en andere onderhoudsproducten van CTN. Geef per mail of telefonisch 0318-821521 door welke maat u nodig heeft en wij zorgen ervoor dat het klaar ligt bij de verkoopbalie.

FAQ

Wat is een hamerboor?

Een hamerboor is een betonboor die uitermate geschikt is voor het klopboren in steen en beton. Een hamerboor is geschikt voor het boren in b.v. gewapend beton. Daarnaast zijn hamerboren in zowel 2 als 4 snijders te verkrijgen en met een SDS Plus en Max aansluiting. Een hamerboor is in vele diameters en lengtes te bestellen.

Hoe werkt een hamerboor?

Een hamerboor werkt net zoals elke andere boor, echter onderscheid deze zich d.m.v. het type aansluiting, boorkop en spiraal voor het afvoeren van gruis. Een hamerboor wordt gebruikt bij zware toepassingen en bij het boren in gewapend beton.

Heb ik een hamerboor of een klopboor nodig?

Dit is afhankelijk van uw toepassing. Een klopboormachine is geschikt voor het boren in steen en beton en wordt veelal in de doe het zelf gebruikt.  Voor zwaarder werk kiest u voor een hamerboor. Hiermee kunt u zelfs in de meest harde betonsoorten en gewapend beton boren.