Steenboren

Online een steenboor kopen? Wij hebben een breed assortiment steenboren in o.a. de diameters 3 mm, 6 mm, 10 mm, 12 mm, 20 mm, 22 mm en 25 mm en in vele verschillende lengtes. Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 5 resultaten

Wat is een steenboor?

Steenboren met een cilindrische schacht zijn perfect te gebruiken voor boren in wat zachtere soorten steen. Dan kunt u denken aan bakstenen, cellenbeton en kalkzandsteen.

De steenboor is bedoeld voor roterend gebruik in boormachines met een standaard boorkop en accuboormachines. Steenboren zijn verchroomd en hebben een ronde spiraal.

De korte steenboren zijn beschikbaar vanaf 3 mm t/m 25 mm.

Steenboren voor zachte steensoorten, keramiek en baksteen

Wij verkopen steenboren met verschillende diameters.

Verchroomde steenboren met geharde inzet zijn perfect voor professioneel gebruik! Onze standaard steenboren zijn ideaal voor het boren in stoeptegels, bakstenen en andere zachte steensoorten. Moet u iets zwaarder monteren of ophangen? Kies dan voor een van onze lange steenboren. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende diameters. We zetten ze even voor u op een rijtje. 3 mm, 6 mm, 10 mm, 12 mm, 20 mm, 22 mm en 25 mm.

Langere steenboren

De langere steenboren zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. U kunt kiezen uit een lange steenboor van 200 mm, 400 mm of 600 mm lang. Interesse? De boren zijn per stuk verkrijgbaar en verpakt. Maar u profiteert van extra voordelen als u grotere aantallen afneemt.

Alle soorten betonboren van Onlineborenkopen.nl uit voorraad leverbaar.

Naast de standaard steenboren in 4 lengtematen, levert Onlineborenkopen.nl ook Steenbetonboren met cilindrische schacht. Toch op zoek naar professionele boren voor gebruik in SDS plus en Max machines? Bekijk ons assortiment aan SDS Plus 2-snijder hamerboren, SDS Plus 4-snijder hamerboren, of onze hamerboren met SDS Max aansluiting.

Ons assortiment is reuze en voor iedere klus hebben wij de juiste materialen. Wij hebben een totaalaanbod aan TechnischeProdukten.nl.

Uw bestelling afhalen in Veenendaal is zeker mogelijk. Wij vragen u even te bellen en vervolgens zorgen wij dat uw bestelling klaar ligt bij onze balie.

Heeft u liever uw bestelling thuisbezorgt? Geen probleem, bestellingen die voor 16.00 uur worden gedaan, versturen wij die dag nog. Deze kunt u volgen via een track & trace code.

Wij zijn ervaren en hebben goede relaties met bedrijven in de bouw en industrie. Kortom, onze boren en andere artikelen zijn van bijzonder professionele kwaliteit. U kunt als organisatie profiteren van mooie kortingen als u in wat grotere aantallen afneemt.

Interesse in een offerte, neem contact met ons op en wij stellen een offerte voor u op. Heeft u vragen of behoefte aan wat meer uitleg, bel ons.