Tegelboren

Moet u boren in dakpannen of tegelwerk? Kies van een professionele tegelboor van TechnischeProdukten.nl. Door de TSM HM Carbide inzet waar onze tegelboren over beschikken is het makkelijk geleidelijk een boorgat op te boren, zelf op een even zijdige manier. Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 2 resultaten

Wij hebben alleen tegelboren voor professioneel gebruik

Wij zijn trots op onze tegelboren. Van professionele kwaliteit is het boren in dakpannen en tegelwerk geen probleem. Door de TSM HM Carbide inzet die boorgaten kan op boren op een even zijdige manier. Zo worden scheuren in zachte tegels zo dus voorkomen.

Er bestaat ook nog een diamanten versie van onze tegelboor. Deze boor is de goede keuze voor bij het gebruik van lage toeren aantallen. Er zijn verschillende afmetingen beschikbaar van deze boor in onze webshop.

Verschillende afmetingen

TSM tegelboren zijn bij TechnischeProdukten.nl in meerdere soorten diameters te verkrijgen.

U heeft de keuze uit 4 mm tot en met 14 mm. U kunt ook kiezen uit verschillende boor lengtes. Zo zijn die al verkrijgbaar vanaf 75 mm en deze lopen door tot 150 mm.

Kiest u voor een tegelboor met diamanten kraag dan zijn deze bij ons ook te bestellen in verschillende diameters.

De tegelboren met diamanten kraag zijn te bestellen in meerdere diameters. De boor op zich zelf heeft een totale lengte van 55 mm.

Bestel uw diamant tegelboor in 5.0 mm, 6.0 mm, 8.0 mm, 10.0 mm, 12.0 mm, 15.0 mm, 20.0 mm of 25.0 mm.

Het assortiment boren van TechnischeProdukten.nl

Wij leveren onze boren met succes aan verschillende bedrijven uit de industrie en bouw. Koopt u een boor bij ons, dan bent dus gegarandeerd van professionele kwaliteit.

Vanwege onze samenwerking met bedrijven in de bouwsector werken wij met mooie staffelkortingen wanneer je een bestelling doet met grotere aantallen. Bent u op zoek naar een groot aantal of een bepaald type boor, neem dan contact met ons op. Wij werken veel met bedrijven die structureel grote aantallen afnemen en maken graag een offerte voor u.

Uiteraard lichten wij deze graag toe.

Het versturen onze (tegel)boren gaat via een betrouwebare pakketservice en u kunt uw bestelling altijd blijven volgen met een Track & Trace code zodat u altijd weet waar u pakket is.

Woont u in Veenendaal of komt u uw bestelling liever halen? Kom dan bij ons langs in Veenendaal. Laat het ons van te voren wel even weten. Dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling klaarstaat als u langskomt.

Bekijk ook nog even wat ons assortiment u verder kan bieden.

Als organisatie kunt u bij ons profiteren van grote staffelkortingen bij een grotere afname van producten. Bent u opzoek naar een product of staat het aantal wat u wilt afnemen er niet bij op onze website? Geen zorgen, vaak hebben we deze producten wel en wij maken graag een offerte voor u op maat. Heeft u verder nog vragen? Bel ons op 0318- 769 003 en stuur een mail naar [email protected]. Tot snel!