Houtboren

• Snelle levering met DHL• Op rekening kopen voor zakelijke klanten •

Meerdere soorten houtboren

Bent u op zoek naar een geschikte houtboor? Het is belangrijk om een houtboor de gebruiken die geschikt is voor het houtsoort waarin u wilt boren. Bij Technische Produkten vindt u speedboren en slangenboren. Deze houtboren zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, zodat de juiste voor u er altijd tussen zit. 

Houtboren voor verschillende soorten hout 

Zoals al eerder aangegeven, kan een standaard houtboor niet voor elk soort hout worden gebruik. Zo wordt de speedboor gebruikt voor het boren van gaten in zachte materialen en hout. De slangenboren zijn juist geschikt voor de meest voorkomende houtsoorten. Om te boren in tropisch hardhout, adviseren wij u om een Azobe boor te gebruiken.  

Een houtboor aanschaffen

Bent u op zoek naar een goede houtboor? Zoek dan niet verder, want deze kunt u vinden in het assortiment van Technische Produkten. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag. Bestelt u vandaag voor 16:00? Dan heeft u uw houtboren morgen nog in huis. 

Staat de boor die u zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij leveren veel meer boren dan er momenteel op de webshop staan.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Van hoog naar laag sorteren
per pagina