Houtboren

Assortiment Houtboren bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar info@technischeprodukten.nl of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

25 Resultaten

Bent u op zoek naar een geschikte houtboor? Het is belangrijk om een houtboor te gebruiken die geschikt is voor het houtsoort waarin u wilt boren. Bij Technische Produkten vindt u speedboren, azobeboren en slangenboren. Deze kwalitatieve houtboren zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes (ook extra lang). Als u het type niet helemaal weet kunt u altijd bellen voor advies.

Welke houtboor voor welk type hout?

Een standaard houtboor niet voor elk soort hout worden gebruikt, de levensduur van de boor gaat achteruit en het geboorde gat is niet mooi. Zo wordt de speedboor gebruikt voor het boren van gaten in zachte materialen en hout soorten.

– Speedboren: Geschikt voor de meest voorkomende houtsoorten en zachte  materialen
– Slangenboren:  Geschikt voor de meest voorkomende houtsoorten en zachte materialen (gehard staal)
– Azobeboren: Toepassing in het boren in harde houtsoorten zoals Azobe.
– Forstner bit DIN 7483g: Voor het boren van blinde gaten in de meest voorkomende houtsoorten
– Machinale houtboor: Boren is de meest voorkomende houtsoorten en zachte materialen.

Een houtboor kopen

Bent u op zoek naar een goede houtboor met specialistische eigenschappen? Dan bieden wij gegarandeerd een kwaliteits product aan. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag. Bestelt u vandaag voor 16:00? Dan heeft u uw houtboren morgen nog in huis.

Staat de boor die u zoekt er niet bij? Laat het ons weten! Wij zullen altijd ons best doen om voor u de juiste oplossing aan te bieden.

Gratis verzending vanaf 50 euro Op kwaliteit getest voor 16:00 besteld morgen in huis

FAQ

Wat is een houtboor?

Een houtboor is een boor die uitermate geschikt is om mooie en diepe ronde gaten te boren in Hout. Houtboren bestaan uit verschillende types zoals; Vlinderboren, slangenboren, scharnierboren, speedboren, maar ook de standaard machinale houtboren.

Welke houtboor moet ik gebruiken?

Wanneer u een klein gaatje in hout wilt boren, gebruikt u een standaard machinale houtboor. Voor het boren in balken of spanten wordt een slangenboor gebruikt. Wilt een blind gat boren in hout? Of verzinken in hout? Dan gebruikt u een scharnierenboor, forstner bit boor of verzinkboor. Speedboren gebruikt u om diepe en ronde gaten te boren in de meeste houtsoorten.