Slangenboren

Assortiment Slangenboren bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 7 resultaten

Wat is een slangenboor?

Een slangenboor is ideaal voor het maken van diepe gaten. Wanneer u een dikke balk moet doorboren is een slangenboor de perfecte boor. De spiraalvorm van de boor kronkelt als het ware door de as en zo wordt de boorstof goed afgevoerd en ontstaat er een mooi, schoon en glad boorgat.

Slangenboren zijn dus echt de juiste boor voor vrijwel alle houtsoorten. De boor is van gehard staal en boort zo hele mooie, strakke gaten.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de grip in uw boormachine bij het gebruik van een slangenboor. De de zeskant aansluiting heeft deze boor hele goede grip in uw boormachine. Door het zelf centrerend schroefdraad wat de boren hebben worden spaanders en hitte goed afgevoerd.

Twee soorten slangenboren

TechnischeProdukten.nl verkoopt twee verschillende slangenboren. Naast de normale boor verkopen wij ook de Azobe slangenboor. Maar wat is nu het verschil?

De Azobe slangenboor kan ook gebruikt worden om te boren in tropisch hardhout. Dit is mogelijk door de titanium coating waar de boor over beschikt.

Afmetingen van een slangenboor

De slangenboor is in verschillende diameters te bestellen. U kunt bij ons zelfs een slangenboor kopen van wel 1080 mm!

Een gewone slangenboor voor alle houtsoorten kan zoals hierboven vermeld tot een lengte bestellen van wel 1080 mm en een diameter vanaf 6 mm. TechnischeProdukten.nl heeft ook veel keuze in de lengte diameters. Zo is de slangenboor te verkrijgen tot 36 mm.

Een Azobe slangenboor heeft een lengte tot 460 en een diameter van maximaal 22,5 mm

Informatie over de slangenboor

Een feitje tussendoor: de slangenboor wordt vaak ook wel de balkenboor genoemd. Dit is omdat de slangenboor het makkelijkste is in gebruik bij het boren in vrijwel alle houtsoorten!

Als organisatie kunt u bij ons profiteren van grote staffelkortingen bij een grotere afname van producten. Bent u opzoek naar een product of staat het aantal wat u wilt afnemen er niet bij op onze website? Geen zorgen, vaak hebben we deze producten wel en wij maken graag een offerte voor u op maat. Heeft u verder nog vragen? Bel ons op 0318- 769 003 en stuur een mail naar [email protected] Tot snel!