Speedboren met Quicklock

Assortiment Speedboren met Quicklock bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 6 resultaten

Wat is een speedboor?

Een speedboor heeft zijn naam niet voor niets gekregen. Met een speedboor, boor je gemakkelijk en snel gaten in hout. Wel is de boor alleen geschikt voor machinaal boren en het is belangrijk dat de boor met een hoog toerental draait.

Voor het boren van grote gaten in hout is de speedboor dus uw boor. Door het geharde staal en een geslepen snijvlak kan de speedboor nauwkeurige boorgaten boren in veel houtsoorten. Door het precieze centreerpunt is de boor erg praktisch met veel toepassingen.

Door het Quicklock systeem bent u verzekert van genoeg grip in de boorkop.

De Vlinderboor, dit is een andere naam voor de speedboor

Door het hoogwaardig staal met een centreerpunt, boor je altijd stabiel met de speedboor.

De vlinderboor, zo wordt de speedboor ook wel genoemd. De speedboor is een goede keuze wanneer u diepe en ronde gaten wilt boren in verschillende materialen. Door de Quicklock aansluiting zal het materiaal nooit beschadigen.

Bij een vlinderboor zijn de midden en zij snijders geometrisch geplaatst, hierdoor kunnen boorgaten nauwkeurig gemaakt worden.

In welke formaten is de speedboor te verkrijgen?

Een normale speedboor heeft een totale boorlengte van 150 mm. Voor de speedboor zijn er verlengstukken beschikbaar. Deze zijn verkrijgbaar in 150 mm en 300 mm.

Op zoek naar een vlinderboor in een lengte van 400 mm? Dan bent u bij TechnischeProdukten.nl op het juiste adres. Ook voor deze boor bestaan verlengstukken. Zo is het mogelijk de speedboor te verlengen tot 700 mm!

Als organisatie kunt u bij ons profiteren van grote staffelkortingen bij een grotere afname van producten. Bent u opzoek naar een product of staat het aantal wat u wilt afnemen er niet bij op onze website? Geen zorgen, vaak hebben we deze producten wel en wij maken graag een offerte voor u op maat. Heeft u verder nog vragen? Bel ons op 0318- 769 003 en stuur een mail naar [email protected] Tot snel!