Speedboren met Quicklock

Assortiment Speedboren met Quicklock bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 6 resultaten

Wat is een speedboor?

Een speedboor heeft zijn naam niet voor niets gekregen. Met een speedboor boor je snel en gemakkelijk gaten in verschillende houtsoorten. Mede door het geharde staal, het gesneden snijvlak en het precieze centreerpunt is de boor erg praktisch in gebruik. 

De speedboor wordt ook wel vlinderboor genoemd en is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een boor waarmee u diepe en ronde gaten kunt boren in verschillende materialen.

Quicklock systeem

Al onze speedboren beschikken over het zogeheten Quicklock systeem. Dit systeem verzekert u van voldoende grip in de boorkop, waardoor het materiaal nooit beschadigt. Let er hierbij wel op dat de boor met een hoog toerental draait. 

Verlengstukken speedboor

Een normale speedboor heeft een totale boorlengte van 150 mm. Bent u op zoek naar een boor met een langere boorlengte? Geen probleem! Wij bieden losse verlengstukken aan met lengtes van 6 t/m 40 millimeter. Ook verkopen wij diverse speedboor sets

Zit het juiste verlengstuk er niet bij, bijvoorbeeld omdat u nog meer lengte nodig heeft? Neem dan contact met ons op zodat we voor u kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Speedboren voor bedrijven

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een grote hoeveelheid speedboren? Profiteer dan van onze hoge stapelkortingen. Neem contact met ons op via het contactformulier, op 0318 – 769 003 of stuur een e-mail naar [email protected]