Metaalboren

Assortiment Metaalboren bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

60 Resultaten

Als u op zoek bent naar een metaalboor van hoge kwaliteit dan kunnen wij u voorzien. Wij leveren metaalboren aan bedrijven in de bouw en industrie. Maak een keuze uit het mooie assortiment van technischeprodukten.nl 

HSS is de afkorting voor High Speed Steel. En wij zijn er trots op dat 90% van al onze ijzerboren zo geslepen zijn. 

De standaard HSS ijzerboren zijn voorzien van een 118 graden splitpoint. Centreren is dus niet meer nodig. Uit een stuk M2 staal zijn de boren geslepen. 

Als u wilt kiezen voor een meer duurzamere optie, dan is een rolgewalste metaalboor een goede keuze. De boren zijn van super kwaliteit, ondanks dat ze minder krachtig zijn dan de volledig geslepen versies. 

Mocht u op zoek zijn naar een extra lange metaalboor, kunnen wij deze ook aan u leveren.

De verschillende soorten metaalboren op een rij

Rolgewalste metaalboor HSS

Veruit de meest populaire metaalboor. De boren zijn van bijzonder goede kwaliteit en gemakkelijk thuis te gebruiken door een klusser of doe-het-zelf fan. 

Metaalboor HSS geslepen

Deze boor is perfect voor de veeleisende gebruiker. De metaalboor is volledig geslepen en heeft een split point. Dit zorgt ervoor dat centreren niet meer nodig is en de boor kan niet meer weglopen van de metaalboor. 

Boren in harde metaalsoorten met de HSS Cobalt metaalboren

Maak gebruik van de HSS Cobalt metaalboren als u gaat boren in echt harde metaalsoorten. Denk bijvoorbeeld aan RVS. Het centreren wordt overbodig omdat deze spiraalboren zijn voorzien van een cobalt legering en een split point. Bij het boren in andere metaalsoorten is een cobalt boor juist niet zo handig, u kunt dan beter kiezen voor de gewone HSS metaalboren met innovatieve splitpoint.

Verzinkboor, Stappenboor, Kernboor en nog meer

Uiteraard is het mogelijk om naast onze standaard metaalboren met spiraal, ook verzinkboren, stappenboren, centreerboren en andere boren uit de voorraad te bestellen. 

Metaalboor kopen

Kortom, als u een metaalboor wilt kopen bent u bij ons aan het goede adres. Onze boren zijn gemakkelijk af te halen in Veenendaal. Woont u niet in de buurt of geen tijd? Geen probleem! Onze boren versturen wij voordelig via pakketpost en bij een bestelling van 50,- of meer is deze al geheel gratis thuisbezorgt! 

Bent u op zoek naar een boor en kunt u die niet zo snel vinden op onze site? Neem dan contact met ons op. Dan gaan wij voor u op zoek!