Metaalboren

Assortiment Metaalboren bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar info@technischeprodukten.nl of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

60 Resultaten

Metaalboren met splitpoint

Bent u op zoek naar een kwalitatieve metaalboren, die gemakkelijk in gebruik zijn? Maak dan een keuze uit het grote assortiment van TechnischeProdukten. Onze metaalboren zijn volledig geslepen boren en ook te verkrijgen in een 5% cobalt legering. Een HSS metaalboor is een zeer stevige boor van hoogwaardige kwaliteit. Hierin hebben wij verschillende types zoals hieronder uitgelegd.

Rolgewalste metaalboor HSS

De rolgewalste metaalboor is de meest verkochte metaalboor. Deze boren zijn kwalitatief goed voor de doe het zelver en thuisgebruiker. Taaie boren, de boren buigen eerder dan dat ze breken.

Metaalboor HSS geslepen

Metaalboren van Technische Produkten zijn volledig geslepen en voorzien van een splitpoint. Deze punt zorgt ervoor dat centeren overbodig is. Het voorkomt het weglopen van de metaalboor. Professionele metaalboor voor de veeleisende gebruiker.

Boren in RVS of overige harde metaal soorten?

Voor het boren is RVS kunt u het beste onze Cobalt metaalboren gebruiken. Door de hardere legering kan deze boor snel en efficiënt boren in RVS. Bij grotere gaten is voorboren altijd aan te raden voor een netter boorgat.

Stappenboren, verzinkboren, centreerboren en meer.

Voor al uw boren in metaal bent u bij TechnischeProdukten.nl aan het juiste adres. U kunt uw boren afhalen in Veenendaal of voordelig laten versturen via pakketpost. Vanaf € 50 is uw bestelling gratis thuisbezorgd.
Staat uw boor er niet bij, wellicht hebben wij deze wel. neem contact met ons op en wij zoeken het voor u uit.
Gebruikt u structureel veel boren en wilt u een offerte op maat ontvangen? Mail naar info@technischeprodukten.nl, wij helpen u graag.