Kernboren

Assortiment Kernboren bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 5 resultaten

Wat is een kernboor eigenlijk?

Wij leggen het u even uit. Met een kernboor kunt u enkel de omtrek van een gat boren. De kern blijft volledig intact en heel en zal nadat de kernboor door het materiaal heen is automatisch eruit vallen. De kern hoeft in deze gevallen niet kapot geboord te worden. Met een kernboor is boren dus veel sneller dan met een gewone of traditionele metaalboor.

De kernboren van TechnischeProdukten.nl zijn van professionele kwaliteit en zijn perfect te gebruiken om boorgaten netjes af te werken. Bent op opzoek naar een professionele kernboor, kan bent u bij ons aan het goede adres. Als u bij ons een kernboor koopt, bent u verzekert van goede kwaliteit.

Boren in echt harde metaalsoorten is geen probleem voor een kernboor. Ze boren gemakkelijk grote boorgaten. Alle boren van TechnischeProdukten.nl beschikken namelijk over een Weldon aansluiting. Deze aansluiting heeft een antislip systeem.

Wij bieden een groot assortiment aan verschillende kernboren. Zo vindt u altijd de juiste kernboor voor uw klus. Bovendien zijn alle boren ook beschikbaar in verschillende afmetingen.

Wanneer gebruikt u een normale metaalboor met spiraal en wanneer is een kernboor handig?

Met een simpele metaalboor wordt het materiaal volledig verspaand. Bij een kernboor is dit niet het geval. Een kernboor boort alleen de omtrek van het gat weg.

Wil je groter boren dan 12 mm, gebruik dan een kernboor. Over het algemeen worden kernboren gebruikt wanneer er groter geboord moet worden dan 12 mm in metaal. Met een kernboor van M2 staal is het mogelijk om vanaf de diameter 50 mm te boren.

Op deze manier kost het de kernboor minder kracht en dit zorgt weer voor een langere levensduur van de boor. En dit is natuurlijk erg voordelig voor u. Wanneer u Boor en Snijolie gebruikt bij het boren kan dit ook helpen de levensduur van de boor te verbeteren.

Een kernboor is alleen bruikbaar in een magneetboormachine.

Alle boren van TechnischeProdukten.nl

Al jaren leveren wij met veel plezier onze boren aan bedrijven in de industrie en bouw. De allerbeste vakmensen werken met onze boren. Daarom kunt u bij ons rekenen op echte kwaliteit.

Als organisatie kunt u bij ons profiteren van grote staffelkortingen bij een grotere afname van producten. Bent u opzoek naar een product of staat het aantal wat u wilt afnemen er niet bij op onze website? Geen zorgen, vaak hebben we deze producten wel en wij maken graag een offerte voor u op maat. Heeft u verder nog vragen? Bel ons op 0318- 769 003 en stuur een mail naar [email protected] Tot snel!