Acrylaatkit

Assortiment Acrylaatkit bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 4 resultaten

Acrylaatkit aanbrengen

Acrylaatkit wordt gebruikt voor het afdichten van naden binnen en buitenshuis. Met acrylaat zorgt u voor de perfecte afdichting en mooi eindresultaat. Acrylaat is zeer gemakkelijk af te strijken en zelfs als niet ervaren kitter, krijgt u mooie afgewerkte naden.
Gebruik acrylaatkit voor het afdichten van naden boven plinten, tussen muur en deurkozijn, overgang van muur naar plafond en andere voegen waar niet veel speling op staat. Wanneer u scheuren in de muur heeft, kunt u deze opvullen met
Rexon Acrylaat lichtgewicht vuller. Ook voor het opvullen van oude gaten werkt deze plamuur heel fijn.

Is acrylaatkit overschilderbaar?

Onze acrylaatkit is overschilderbaar. U kunt met vrijwel alle verfsoorten over de kit heen schilderen. Zorg ervoor dat u de kit niet met teveel zeepsop afstrijkt, het beste kunt u dit met alleen water doen. De hechting van de verf kan problemen geven met zeepsop.

Grootverbruik acrylaatkitten
Werkt u veel met acrylaatkitten? TechnischeProdukten is onderdeel van ChemTechniek Nederland. ChemTechniek Nederland levert haar producten aan bedrijven uit de bouw en industrie. Op deze manier kunnen wij u een prijstechnisch interessante aanbieding doen. Bel naar 0318-769003 of mail aan [email protected] en wij helpen u graag.