Beglazingskit

Assortiment Beglazingskit bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 2 resultaten

Overschilderbare beglazingskit kopen?

Bestel online de beglazingskit die u nodig heeft.

TechnischeProdukten.nl levert beglazingskit van meerdere merken. Zo is de Sikaflex UV-84 heel makkelijk af te werken en perfect overschilderbaar met de meeste verven.
Sikaflex is op Polyurethaan basis en is makkelijk te verwerken. Daarnaast geeft het een goede hechting op hout, natuursteen, kunststeen en glas, met name isolerend glas. Bestand tegen alle weersinvloeden.

Window seal – Zwaluw kit

Neutrale siliconenkit voor beglazings en gevelvoegen en is zeer beperkt overschilderbaar. Mest gemakkelijk af en hardt uit tot een duurzaam rubber. TechnischeProdukten levert de Window Seal alleen in de kleur Zwart.
* wilt u een witte beglazingskit die goed overschilderbaar is, kies dan voor Sikaflex of Proby H2.

Proby H2 – Glazing Sealant

Proby H2 Hybrid Sealant is een professionele, hoogwaardige, elastische en zachte afdichtingskit op basis van hybride technologie, welke uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.
Wordt gebruikt als een universele beglazingskit en geschikt voor gelaagd, enkel-, isolatie-, inbraakwerend en zelfreinigend glas. Tevens is Proby H2 Hybrid Sealant geschikt voor het afdichten van dilatatie- en aansluitvoegen en het afdichten van voegen rondom raam- en deurkozijnen. Product is conform NEN3576 / NPR3577.

Beglazingskitten kopen?
Vindt u niet de juiste beglazingskit, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Bent u grootverbruiker van beglazingskit, dan brengen wij graag een offerte op maat uit.
Profiteer van het gemak van een uitgebreid assortiment en bestel uw lijmen, kitten, boren en gereedschappen op één adres.
Wij leveren onze producten aan Nederland, België en Duitsland. Voor 16.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden.