Bitumen kit

Assortiment Bitumen kit bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Enig resultaat

Bitumenkit, Shell Tixophalte en Rexon

Bitumenkit wordt volop gebruikt in de bouw en dakdekkersindustrie.
De toepassingen zijn vooral het dichten van lekken en uitvoeren van (nood) reparaties bij schoorstenen, dakranden, lichtkoepels etc.
Veruit de meest bekende bitumenkit is de Shell Tixophalte.

Ook kunt u de kit gebruiken voor het inlijmen van waterafvoeren en grindbakken, bevestigen van loodslappen, loketten etc.

Rexon 132 Repair kit is een alternatief voor Shell Tixophalte en heeft een breed toepassingsgebied.. De kit heeft een grotere weerstand tegen veroudering dan b.v. een Shell kit. Rexon Dak en goot kit wordt veel gebruikt voor het afdichten en herstellen van voegen, scheuren en barsten in daken en goten en alle andere dakbedekkingen, PVC buizen en barsten in hout. Daarnaast gebruik je Rexon 132 voor het waterdicht maken van waterafvoeren, luchtkanalen, dakkoepels en voegen tussen dakbedekking en schoorstenen.

Zowel Shell Tixophalte als Rexon 132 zijn zwart van kleur.

Toepassingen Shell Tixophalte bitumenkit

Shell Tixophalte Wet is ontwikkeld voor het dichten van lekken en reparaties. Zelfs op natte ondergronden. Het geeft een hechting op alle soorten dakbedekking, zelfs op APP en SBS gemodificeerde folies.
Shell kit wordt gebruikt voor een waterdichte afwerking van overlappingen, aansluitingen en voegen van dakranden, schoorstenen, lichtkoepels en doorvoeren voor afvoerbuizen. Daarnaast voor het bevestigen van hemelwaterafvoersystemen op het dak. Maar ook voor aansluiting van vochtwerende lagen en andere waterbestendige opstanden (bijv. binnenmuren) en het bevestigen van overlappingen van dakbedekking op opgaande buitenmuren.

Profiteer van onze staffelprijzen bij aankoop van meerdere dozen. Offerte op maat ontvangen? Bel naar 0318-769003 of mail aan [email protected]