Dekaseal 8936

Assortiment Dekaseal 8936 bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 3 resultaten

Deakseal 8936 de caravankit.

Dekaseal 8936 is een blijvend zachte kit, ideaal voor het afdichten van naden in bv. caravans, campers, bussen, treinen en trucks.
Ook wel bekend onder de naam  “depkit”. Leverbaar in Grijs, Zwart en antraciet.

Dekaseal 8936 is de caravan en camperkit van Dekalin.
TechnischeProdukten.nl levert de kokers en worsten uit voorraad.

Wanneer u werkzaamheden aan u caravan of camper verricht is de Dekaseal 8936 onmisbaar in uw werkplaats. De grote fabrikanten werken er in het productieproces ook mee. Denk hierbij aan Hobby, Fendt, Dethlefs en Hymer.

Toepassingen Dekaseal 8936

De dekaseal kit wordt gebruikt  voor het afdichten van daken, frames, voorruiten, strips en afvoerleidingen. Het hecht perfect op materialen zoals aluminium, hout, plexiglas of een kunststof (ABS) ondergrond.  Denk hierbij aan de bumpers, of rondom de keukenkastjes. Ook wordt deze kit gebruikt voor het afdichten van skluiken, serviceluiken en ramen tegen het inwerken van vocht.
Wanneer u de kit aanbrengt is het advies de kit erna goed aan te drukken. Voordeel van werken met Deakaseal is dat de kitresten makkelijk te verwijderen zijn.

Bent u eindverbruiker? Koop uw bestelling gemakkelijk online bij Technischeprodukten.nl.
Bent u schadeherstel of wederverkoper? Informeer dan naar de voor u geldende prijzen, vastgelegd door Dekalin. Bel 0318-769003 of mail naar [email protected].

Wij leveren Dekaseal 8936 uit voorraad. Wanneer u gevestigd bent in de omgeving van Veenendaal, zal uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd worden. Wanneer u niet in de regio gehuisvest bent, versturen wij de bestellingen via pakketpost of transportbedrijf.
Afhalen op locatie is ook mogelijk, wij zijn gevestigd aan de Inductorstraat 8, te Veenendaal.