Dilatatiekit

Assortiment Dilatatiekit bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 12 resultaten

Dilatatiekit overschilderbaar

Op zoek naar een overschilderbare dilatatiekit?
Kies voor Parabond Construction. Parabond construction is een overschilderbare dilatatie voegkit op basis van MS polymeer. Standaard uit voorraad leverbaar in de kleur Betongrijs (RAL7023), Basalt en Donkergrijs (RAL7005). Andere kleuren op aanvraag en binnen 4 werkdagen geleverd.
TechnischeProdukten.nl levert de dilatatiekit in worsten van 600ml. Het voordeel van Parabond Construction is dat deze wel tot 50 mm brede voegen kan afdichten. Horizontaal en verticaal!
Gebruik Parabond Construction wanneer je voegwerk hebt waarbij flexibiliteit belangrijk is.
Het gebruik van primer wordt geadviseerd wanneer de voeg op vers beton wordt afgedicht.

Dilatatiekit niet overschilderbaar

U kunt ProSeal Siliconen ook gebruiken voor dilatatievoegen. Dit omdat deze gemaakt is van 100% siliconen, wat er voor zorgt dat deze een sterke rek tot breuk heeft. Het nadeel van siliconen is dat deze niet overschilderbaar is. ProSeal siliconen is standaard in 9 kleuren uit voorraad leverbaar.

Rugvulling bij dilatatievoegen

Wanneer u een dilatatievoeg opvult met kit is het belangrijk dat u geen driepuntshechting krijgt. Om dit te voorkomen legt u rugvulling in de voeg. Met andere woorden; Rugvulling zorgt ervoor dat er niet teveel spanning op de voeg komt. Daarnaast wordt de juiste breedte/diepte gecreëerd. Rugvulling van PU is bij TechnischeProdukten.nl te koop per meter in 15 mm, 20 mm, 25 mm, 30 mm en 40 mm. Wanneer u een dilatatievoeg met hoge mechanische belasting en daar waar veel contact met water is, adviseren wij het gebruik van rugvulling op PE basis.

Dilatatiekit nodig voor uw project?

Dilatatiekit voor een groot project? Wij maken graag een offerte voor u. Mail naar [email protected] of bel 0318-769003. Wij helpen u graag.
TechnischeProdukten.nl is onderdeel van ChemTechniek Nederland B.V. Zij leveren lijmen en kitten aan de bouw en industrie. TechnischeProdukten.nl is gevestigd in Veenendaal aan de Inductorstraat 8. Naast lijmen en kitten vindt u op de locatie Veenendaal een ruim assortiment aan metaalboren, betonboren en houtboren, maar ook alle technische sprays en tapes uit voorraad.