Siliconenkit

Siliconenkit

Siliconenkit van CTN staat bekend om zijn betrouwbare kwaliteit en gemakkelijke verwerking. ProSeal Siliconenkit is ontwikkeld door CTN om langdurig elastisch en schimmelwerend te blijven zelfs onder extreme omstandigheden.

In welke kleur wilt u siliconenkit kopen? Bij ons in diverse kleuren beschikbaar, zwart, transparant en wit als basis kleuren, bekijk hieronder het assortiment.

Mocht u bijvoorbeeld santitairkit nodig hebben, dan adviseren wij u de ProSeal van CTN, dit is een 100% siliconen, zuurvrije kit met hoge schimmel resistentie en hij is blijvend flexibel.

CTN Zuurvrije Siliconenkit

CTN ontwikkelt en levert al jarenlang siliconenkit van hoogwaardige kwaliteit. ProSeal is zeer breed inzetbare siliconenkit zodat deze voor bijna elke toepassing een goede afdichting geeft. Zelfs het afdichten van voegen in vochtige sanitair ruimtes. De ProSeal is een 100% zuurvrije siliconenkit en is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren.

Voor het beste resultaat moet het wel juist verwerkt worden. Hier leest u hoe dat in zijn werk gaat: stappenplan siliconenkit aanbrengen

100% Siliconenkit ● Direct uit voorraad leverbaar diverse kleuren

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Van hoog naar laag sorteren
per pagina