Siliconenkit

Assortiment Siliconenkit bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 12 resultaten

Siliconenkit van CTN

De siliconenkit van CTN staat bekend om zijn betrouwbare kwaliteit en gemakkelijke verwerking. ProSeal Siliconenkit is ontwikkeld door CTN om langdurig elastisch en schimmelwerend te blijven zelfs onder extreme omstandigheden.

In welke kleur wilt u sanitairkit kopen? Bij ons zijn diverse kleuren beschikbaar, zwart, transparant en wit als basis kleuren, maar ook ral9001, ral7016, antracietgrijs, grijs, zilvergrijs en de kleur Trys (transparantgrijs)

Mocht u bijvoorbeeld sanitairkit nodig hebben, dan adviseren wij u de ProSeal van CTN, dit is een 100% siliconen, zuurvrije kit met hoge schimmel resistentie en hij is blijvend flexibel.

Siliconenkit van Den Braven

Siliconen-No is de siliconenkit van Den Braven – Zwaluw en online te bestellen bij TechnischeProdukten.nl. Het is een zuurvrije kit voor sanitair, bouw en beglazingsvoegen en gevelvoegen. De Siliconen-No is niet overschilderbaar. Verkrijgbaar in meerdere gangbare kleuren. Profiteer van staffelkorting bij afname meer dan 12 kokers.

ProSeal als Dilitatiekit

CTN ontwikkelt en levert al jarenlang kitten van hoogwaardige kwaliteit. Doordat de ProSeal zeer flexibel is, kan deze zelfs gebruikt worden voor dilitatievoegen waar niet overschilderd hoeft te worden. Zo wordt de ProSeal ook gebruikt als glasafdichting, bijvoorbeeld bij balustrades, maar ook als afdichting bij machines. ProSeal is zeer breed inzetbare siliconenkit zodat deze voor bijna elke toepassing een goede afdichting geeft.  Wilt u weten of ProSeal voor u de juiste afdichtingskit is? Laat u adviseren, wij helpen u graag.

Kitten kunt u afhalen in Veenendaal aan de Inductorstraat 8 of laten bezorgen door de pakketdienst. Indien u gevestigd bent in de omgeving van Veenendaal, wordt uw bestelling bezorgd door onze eigen bezorgdienst.

FAQ

Wat is siliconenkit?

Siliconenkit is een elastische afdichtingskit geschikt voor het waterdicht afdichten van naden in sanitaire ruimtes, tussen constructies en bouwmaterialen van hout, metaal, kunststof steen en meer. Daarnaast is siliconenkit schimmelwerend wanneer je het op de juiste manier verwerkt. Siliconenkit is niet overschilderbaar, maar in vele kleuren en ralnummers te krijgen.

Hoe siliconenkit aanbrengen?

Voordat siliconenkit wordt aangebracht moet de af te kitten voeg vrij zijn van stof, vet en vuil. Daarnaast moet de ondergrond droog zijn.

1) Plaats de koker in een kitpistool en bevestig de kittuit.
2) Knijp in het handvat om de kittuit te vullen met siliconenkit
3) Trek het kitpistool naar je toe en houd deze in een hoek van 45 graden.
4) Druk de kit in één gelijkmatige beweging in de voeg.
5) Strijk de kit af met afstrijkmiddel.

Let goed op dat de kit niet te langzaam of te snel wordt aangebracht. Wanneer de kit te langzaam wordt aangebracht, dat gaat de aangebrachte kit er bobbelig uitzien. Wanneer het te snel gaat, dan krijg je geen goede vulling.

Bij het gladstrijken van de kit is het belangrijk dat er geen vaatwasmiddel wordt gebruikt, omdat dit de kit poreus maakt. Hierdoor wordt het binnendringen van schimmel mogelijk gemaakt.
Gebruik hiervoor een PH Neutraal afstrijkmiddel / gladstrijkmiddel.

Is siliconenkit overschilderbaar?

Siliconenkit is niet overschilderbaar. Wel zijn siliconenkitten in verschillende (ral) kleuren leverbaar.

Hoe siliconenkit verwijderen?

Siliconenkit verwijderen kunt u zelf uitvoeren, maar is niet gemakkelijk zonder hulpmiddelen. Allereerst dient u de siliconenkit uit te snijden. Dit kunt u het beste doen met een scherp stanleymes. Snij de siliconenkit aan beiden kanten van de voeg los. En verwijder de meeste kit. Voor de resten gebruikt u Seal Remover, Lijm en Kit verwijderaar. U spuit dit op de laatste resten en laat dit korte tijd intrekken. Zodra ingetrokken, verwijdert u de laatste resten. Ontvet grondig wanneer u opnieuw gaat kitten.