Siliconenkit

Assortiment Siliconenkit bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar info@technischeprodukten.nl of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 12 resultaten

Siliconenkit van CTN

De siliconenkit van CTN staat bekend om zijn betrouwbare kwaliteit en gemakkelijke verwerking. ProSeal Siliconenkit is ontwikkeld door CTN om langdurig elastisch en schimmelwerend te blijven zelfs onder extreme omstandigheden.

In welke kleur wilt u sanitairkit kopen? Bij ons zijn diverse kleuren beschikbaar, zwart, transparant en wit als basis kleuren, maar ook ral9001, ral7016, antracietgrijs, grijs, zilvergrijs en de kleur Trys (transparantgrijs)

Mocht u bijvoorbeeld sanitairkit nodig hebben, dan adviseren wij u de ProSeal van CTN, dit is een 100% siliconen, zuurvrije kit met hoge schimmel resistentie en hij is blijvend flexibel.

Siliconenkit van Den Braven

Siliconen-No is de siliconenkit van Den Braven – Zwaluw en online te bestellen bij TechnischeProdukten.nl. Het is een zuurvrije kit voor sanitair, bouw en beglazingsvoegen en gevelvoegen. De Siliconen-No is niet overschilderbaar. Verkrijgbaar in meerdere gangbare kleuren. Profiteer van staffelkorting bij afname meer dan 12 kokers.

ProSeal als Dilitatiekit

CTN ontwikkelt en levert al jarenlang kitten van hoogwaardige kwaliteit. Doordat de ProSeal zeer flexibel is, kan deze zelfs gebruikt worden voor dilitatievoegen waar niet overschilderd hoeft te worden. Zo wordt de ProSeal ook gebruikt als glasafdichting, bijvoorbeeld bij balustrades, maar ook als afdichting bij machines. ProSeal is zeer breed inzetbare siliconenkit zodat deze voor bijna elke toepassing een goede afdichting geeft.  Wilt u weten of ProSeal voor u de juiste afdichtingskit is? Laat u adviseren, wij helpen u graag.

Kitten kunt u afhalen in Veenendaal aan de Inductorstraat 8 of laten bezorgen door de pakketdienst. Indien u gevestigd bent in de omgeving van Veenendaal, wordt uw bestelling bezorgd door onze eigen bezorgdienst.