Schroefdraadborgmiddel

Assortiment Schroefdraadborgmiddel bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 4 resultaten

Schroefdraadborgmiddel

Schroefdraadborgmiddel, de meeste bekende schroefdraadborgmiddel is van Loctite. Echter zijn er vele andere merken die schroefdraad borgmiddel produceren die aan dezelfde DIN normen voldoen.
TechnischeProdukten.nl levert de borgmiddelen van het merk CTN. Diverse types voor verschillende toepassingen. Wij leggen de verschillen graag aan u uit.

Schoefdraadborgmiddel 243 is een middelsterk schroefdraadborgmiddel voor bouten en moeren en alle soorten schroefdraadverbindingen. Het voorkomt het loslopen van trillende assemblages, zoals bij persen, pompen en tandwielkasten. Chemlock 243 is blauw van kleur en is handvast na 10 tot 20 minuten. Geschikt tot draadmaat M36 en heeft een functiesterkte bereikt na 1 tot 3 uur. Type 243 is demontabel.

Schroefdraadborgmiddel 542 is een middelsterk borgmiddel voor fijne schroefdraden in hydraulische en pneumatische fittingen. Het geeft een onmiddellijke afdichting met een lage druk. Daarnast wordt het gebruikt voor het boregn en afdichten van metalen pijpen en fittings. Chemlock 542 hardt uit als het zonder aanwezigheid van lucht wordt ingesloten tussen nauwsluitende metalen oppervlakten. Daarnaast voorkomt het loskomen en lekken door schokken en trillingen. Type 542 is geschikt tot draadmaat M20 en roodbruin van kleur.

Type 638 is een zeer sterk type voor lagers, bussen, naven en assen. Chemlock 638 wordt gebruikt voor het verlijmen van cilindrische passende onderdelen, in het bijzonder met te verlijmen spelingen tot 0,25 mm. Handvast na 2 tot 5 minuten en geschikt tot draadmaat M36. Schroefdraadborgmiddel 638 is groen van kleur.

Type 577 in handige pompverpakking. Middelsterk en demontabel schroefdraadborgmiddel met toevoeging van PTFE en metacrylaatverbindingen. Geschikt voor alle fijne en grove draadtypes, tot wel M80. Toepasbaar op alle metalen ondergronden.
Unilock 577 zekert en dicht schroefdraad af tegen gas, water, koolstof, olie , diesel en chemicaliën. Daarnaast vervangt het hennep- en vlastape, PTFE en vaste pakkingen. Door de handige pompverpakking kan er zeer precies gedoseerd worden.