Lijmen

Assortiment Lijmen bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

60 Resultaten

Diverse Lijmen voor vele toepassingen

Het aanbod van lijmen is zeer divers en voor de meest uiteenlopende toepassingen. Wanneer u welke lijm gebruikt hangt sterk van de toepassing en het materiaal af.

Zo kunt u metaal op metaal lijmen met zowel een lijmkit van CTN, alsook de 2-componenten MMA lijm. Wanneer u kunststof wilt lijmen, kan dat ook met meerdere lijmen. Bijvoorbeeld met de CTN400, dit is een snelle 2-componenten lijm op PU-basis. Afhankelijk van het type kunststof kan dit ook met High Tack Lijmkit, CTN300 of de normale Ms-polymeer lijmkit. Zelfs het gebruik van secondelijm is een optie.

Belangrijk bij de keuze is wat de uiteindelijke toepassing is. Is het constructief, wat zijn de krachten, is het binnen of buiten, moet het chemicaliën of brandstof bestendig zijn? Wij helpen u graag met het antwoord geven op uw vragen en adviseren u het juiste product bij uw toepassing.

Voorbereiding bij lijmen is het halve werk

Minstens zo belangrijk alvorens u gaat lijmen is het voorwerk. Zo dient er goed ontvet te worden en dient de ondergrond droog, stof en vetvrij te zijn. In sommige gevallen is het gebruik van primer aanbevolen.

Verzenden van uw bestelling bij TechnischeProdukten.nl

Uw bestelling wordt indien geplaatst voor 16.00 uur dezelfde dag verzonden via pakketpost. Over het algemeen is dit DHL. Wanneer u in de directe omgeving van Veenendaal gevestigd bent, wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd.
Wilt u uw bestelling liever afhalen? Dit is geen probleem, graag van te voren bellen op 0318-769003 of mailen naar [email protected] en wij zorgen ervoor dat uw bestelling klaar ligt aan de afhaalbalie.