2 Componenten lijm

Assortiment 2 Componenten lijm bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 7 resultaten

2 Componenten lijm, wanneer het sterk en snel moet zijn

2 componenten lijm van CTN, wanneer het snel en sterk moet zijn. TechnischeProdukten.nl heeft meerdere 2 componenten lijmen in het assortiment.
De CTN 300 is een industriële 2- componenten lijm op basis van Methyl Methacrylaat, ook wel MMA lijm genoemd. Deze lijm kenmerkt zich door een zeer hoge sterkte en is geschikt voor het verlijmen van bijna alles. Qua sterkte is de MMA lijm, de sterkste in zijn soort. Het is in 15 a 17 minuten uitgehard en overschilderbaar vanaf 60 minuten. Daarnaast is deze 2 componenten lijm chemicaliën en brandstof bestendig, waardoor het perfect te gebruiken is voor b.v. reparatie van een brandstoftank.

2K lijm op basis van PU

De CTN 400 is een 2k basis van PU (polyurethaan) en iwordt veel gebruikt in de automotive branche. CTN 400 hard zeer snel uit (90 Seconden). Eigenlijk wordt de CTN400 ook wel snelle kunststof reparatie genoemd. De lijm is licht flexibel zodat het enigszins mee kan bewegen met het werkstuk. De CTN400 wordt veel gebruikt bij b.v. bumperschades, lijmen van autospiegels en andere kunststof werkzaamheden. U kunt overigens ook de CTN300 hiervoor gebruiken, echter duurt de uitharding dan wat langer en is deze minder flexibel.

Twee componenten lijm voor douchedrains

De Aqua Seal is een grijze 2 componentenlijm voor het afdichten voor RVS douchedrains. Het voordeel is dat de afdichting om de drain met 17 minuten is uitgehard. Hierdoor is de drain snel belastbaar. Voor het afwerken van deze lijm is het belangrijk dat u dit zo droog mogelijk doet, dit voorkomt belletjes in de lijm. Wanneer u altijd strakke naden wilt adviseren wij zowel de drain als de vloertegels af te plakken met Schilderstape. Dit scheelt veel schoonmaakwerk en uw voeg is altijd strak.

Wij hebben een 2 componenten lijm of kit voor bijna elke toepassing. Lees meer op de product pagina’s. Weet u niet zeker welk product geschikt is voor uw specifieke toepassing? Bel 0318-769003 of mail naar [email protected], dan helpen wij u graag verder!

Meedenkend advies Direct uit voorraad leverbaar Gratis verzending vanaf € 50

FAQ

Hoe werkt 2 componenten lijm?

2 componentenlijm is een lijm die bestaat uit twee componenten. Wanneer de 2 componenten samen komen ontstaat er een chemische reactie waardoor uitharding plaats vindt.

Wat is 2 componenten lijm?

2 Componenten lijm is een ultra sterke lijm die bestaat uit 2 verschillende componenten die, zodra deze samenkomen en vermengd worden, op elkaar reageren en samen zorgen voor een ultra sterke verlijming. 2 component lijmen kunnen een breed scala aan materialen lijmen.

Hoe lang moet 2 componenten lijm drogen?

2 componenten lijm is relatief snel droog, meestal al binnen 15/20 minuten en soms al binnen 1 tot 5 minuten (afhankelijk van het type 2 componenten lijm).