Constructie - bruislijm

Assortiment Constructie – bruislijm bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 3 resultaten

Constructie en Bruislijm D4 Watervast

Constructie en Bruislijm voor het watervast verlijmen van de meeste houtsoorten.
De hout en constructielijmen zijn op basis van PU en bruisend. Vandaar dat deze lijmen ook weleens Bruislijm wordt genoemd.

U gebruikt deze lijmen voor het waterbestendig verlijmen van alle houtsoorten onderling en andere bouwmaterialen, zoals beton, glaswol, baksteen, metalen, schuimrubber, rubber en alle poreuze materialen.

Belangrijk één van de te verlijmen oppervlakken moet poreus zijn.
Voor binnen en buiten gebruik.

Het voordeel van een Hout en constructielijm is dat je koud op elkaar kunt lijmen, met andere woorden u kunt de lijm strak tegen elkaar duwen en dan nog lijmt het. (bij een flexibele verlijming heb je altijd body nodig).

Gebruik Rexon 271 wanneer er verbindingen met grotere kieren zijn. Deze constructielijm bruist meer dan Paracol 273.
Rexon 27 is transparant, Paracol 273 is beige van kleur en binnen 20 minuten handvast.

Witte Houtlijm D3

Paracol witte houtlijm D3 droogt transparant op en is op basis van polyvinylacetaat. Deze D3 houtlijm is geschikt voor de meeste houtsoorten, zelfs de exotische. U gebruikt de witte houtlijm voor het verlijmen van houtconstructies zoals raamkozijnen, buitendeuren, pen en gatverbindingen en zwaluwstaarten.

Constructie en Bruislijm kopen?

Koop uw lijmen bij TechnischeProdukten.nl en profiteer als bedrijf van extra staffelkorting. U ontvangt uw bestelling per pakket of pallet transport of via onze eigen bezorgdienst wanneer u in de omgeving van Veenendaal gevestigd bent.
Wilt u uw bestelling komen afhalen? Dat kan, bel 0318-769003 of mail naar [email protected] en uw bestelling ligt bij de afhaalbalie klaar.

FAQ

Wat is bruislijm?

Bruislijm is een watervaste constructie bruislijm op basis van PU. Een bruislijm is vullend en kan binnen en buiten gebruikt worden. Naast het verlijmen van hout kan bruislijm ook voor andere toepassingen gebruikt worden.

Hoe werkt bruislijm?

Bruislijm is (zoals de naam al aangeeft) een bruisende lijm die uithardt door reactie met vocht. Eén van de te verlijmen oppervlakken moet poreus zijn. Afhankelijk van het type bruislijm dat u gebruikt voegt u de te verlijmen onderdelen binnen 10 of 20 minuten aan elkaar. Het licht klemmen van de materialen is aanbevolen en zal de eindsterkte bevorderen.

Hoe sterk is bruislijm?

Bruislijm is zeer sterk en zit heel snel al (hand) vast. Er zijn meerdere types bruislijm met verschillende eindsterktes. Na uitharding van 30 minuten kan de afschuifsterkte 60 kg/cm² bereiken en na 24 uur zelfs 120 kg/cm². Dit alles onder voorbehoud van temperatuur en luchtvochtigheid.