EPDM Lijm

Assortiment EPDM Lijm bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 4 resultaten

EPDM Lijm met polymeerkit of contactlijm

TechnischeProdukten.nl levert EPDM lijm op basis van contactlijm of op polymeer basis.
Grote vlakken EPDM lijmen? Dan werkt het gebruik van spuitlijm het makkelijkst. Spuitlijm zit verpakt in een drukvat, waardoor je zonder het gebruik van een compressor de lijm kunt vernevelen. Op het drukvat met spuitlijm bevestig je een slang van 3.5 meter of 5.5 meter en bevestigt het pistool. Op deze manier is het drukvat klaar voor gebruik.

EPDM lijmen met polymeerkit is een makkelijke en voordelige manier.

Met de Flexi Bond of MSP Lijmt Alles kunt u perfect naden afdichten, doorvoeren afdichten of losse stroken bevestigen op de ondergrond.
Dit kan eventueel ook met een High Tack polymeerkit.
Wanneer u werkt met EPDM lijm op polymeerbasis heeft u direct een lijm in huis dat geschikt is voor veel meer toepassingen. Zo kunt u in uw bedrijf het assortiment aan lijmen en kitten terugbrengen naar 1 of 2 soorten. Dit scheelt geld, maar ook verwarring bij uw medewerkers. Naast het lijmen van epdm kunt u deze producten gebruiken voor het lijmen van beton, hout, staal, rvs, kunststoffen*, vijverfolies en meer. Het belangrijkste is dat de ondergrond schoon is van vet, vuil en olie. *niet te gebruiken op oliehoudende kunststoffen zoals PE en PP.

Alle lijmen en kitten uit voorraad geleverd.

Wanneer u direct EPDM lijm in drukvat of koker nodig heeft, levert TechnischeProdukten.nl dit uit voorraad. Uw bestelling wordt door DHL of transporteur geleverd aan uw adres. Wanneer u gevestigd bent in de buurt van Veenendaal, zal uw bestelling door onze eigen bezorgdienst afgeleverd worden. Indien u uw producten wilt afhalen is dat geen enkel probleem. Wij zijn gevestigd aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor de optie afhalen.

Offerte ontvangen?

TechnischeProdukten.nl levert haar lijmen aan bedrijven uit de bouw, industrie, agri, hoveniersbranche, maar ook transport en meer. Wanneer u structureel veel van EPDM lijm, of andere artikelen gebruikt, maken wij graag een prijs op maat. Bel naar 0318-769003 of mail aan [email protected] en wij helpen u graag.