Lijmkit High Tack

Assortiment Lijmkit High Tack bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 3 resultaten

Lijmkit High Tack

Lijmkit High Tack is een polymeerkit met extra toevoegingen waardoor deze een extra hoge aanvangshechting heeft.
Het werken met deze lijm geeft veel voordelen. Zo kunt u zonder te klemmen de materialen verlijmen. Lijmen met hightack zorgt voor een directe hechting op de ondergrond.
Zo verlijm je snel een eenvoudig natuursteen, steen, beton, glas, gips, polycarbonaat, PVC, polyester, lood, zink, maar ook diverse metalen, HPL en cementvezelplaten.

Naast het snel verlijmen absorbeert lijmen met high tack ook vibraties en mechanische trillingen en is daarnaast ook geluiddempend.

Eigenschappen van High Tack polymeerkit

Wanneer je werkt met een polymeerkit op High Tack basis ben je verzekerd van een lijm geschikt voor zware toepassingen.
Je kunt deze polymeerkitten verwerken op vochtige ondergronden. De ondergrond dient wel schoon, stofvrij en vetvrij te zijn. Andere eigenschappen zijn dat de kit blijvend elastisch is, bestand is tegen allerlei weersinvloeden en UV licht. Daarnaast heeft  deze polymeerlijm een goede vorst- en vochtbestendigheid.
Misschien wel het allerbelangrijkste. CTN High Tack en Flexi Tack zijn zuurvrij en vrij van oplosmiddelen en siliconen.

High Tack polymeerkit offerte op maat?

TechnischeProdukten levert haar producten aan bedrijven uit de bouw en industrie door geheel Nederland en België. Wanneer u structureel veel lijmen en kitten gebruikt in uw bedrijf is het interessant om een offerte bij ons op te vragen. Wij bieden u graag een prijs op maat.
Indien u een gesprek wilt met één van onze technische adviseurs is dat geen enkel probleem. Bel 0318-769003 of mail aan [email protected]. Wij zijn gevestigd centraal in Midden-Nederland.

Wij leveren onze lijmen en kitten uit voorraad. Uw bestelling wordt geleverd aan uw bedrijf door onze eigen bezorgdienst wanneer u gevestigd bent in de directe omgeving van Veenendaal. Levering daarbuiten geschiedt door transporteurs of pakketlevering via DHL.  Afhalen is geen enkel probleem. U vindt ons aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal.