Ruitenkit kopen

Assortiment Ruitenkit bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 3 resultaten

Ruitenkit automotive op PU en Polymeerbasis

Bent u op zoek naar een ruitenkit? Wat is het verschil tussen de ruitenkit op PU basis en polymeerbasis?
Graag leggen wij u de verschillen uit.

Roberlo RPG60 – PU ruitenkit

Roberlo heeft een 1 component ruitenkit op basis van PU ontwikkeld. Deze hardt uit onder invloed van luchtvochtigheid. Het heeft een snelle uitharding en is geschikt voor het lijmen van voorruiten en achterruiten. Daarnaast wordt het ook gebruikt als afdichtingskit op onderdelen die vastzitten aan het carrosserie.
Doordat deze kit snel uithardt is het mogelijk na 1 uur weg te rijden. (bij voertuig met 2 airbags).
Roberlo Ruitenkit moet gebruikt worden in combinatie met een primer. Namelijk de RP 630. Door het gebruik van de primer wordt een optimale hechting gegarandeerd. De primer moet voor minimaal 5 minuten drogen en de ruitenkit moet binnen 3 uur na primeren aangebracht worden. Alle oude kit moet eerst verwijderd zijn alvorens er gewerkt wordt met Roberlo kit en primer.

MS-Screenbond, Ruitenkit op polymeerbasis

MS screenbond is een kit voor het afdichten en verlijmen van autoruiten. Het geeft een permanente verlijming met een hoge treksterkte. U gebruikt deze kit zonder gebruik van een primer. Dit scheelt dus werk, tijd en kosten!

De Screenbond heeft een uitstekende hechting op glas, maar ook op oude ruitenkitten. Wanneer u de oude kit dus niet geheel kunt verwijderen is het werken met Screenbond geen probleem.  Geheel vrij van oplosmiddelen, siliconen en isocyanaten.

Voorkom het wegzakken van de ruit, werk met MS Screenbond! Door de hoge torsiestijfheid en het goede standvermogen zakt de autoruit niet weg.
De wegrijtijd bij 2 airbaigs is 60 minuten.

Beide ruitenkitten zijn goed UV en weerbestendig!

Prijs op maat voor de ruitenkit ontvangen?

Verlijmd u veel ruiten en gebruikt u veel ruitenkit? Vraag een offerte aan bij TechnischeProdukten.nl. Wij maken graag een prijs op maat.  Mail [email protected] of bel naar 0318-769003.

Onze producten worden via DHL of DPD aan uw bedrijf geleverd. Wanneer u gevestigd bent in de omgeving van Veenendaal, wordt uw bestelling afgeleverd door onze eigen bezorgdienst.