Vloerlijm

Assortiment Vloerlijm bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 4 resultaten

Vloerlijm voor houten vloer en parket

Zoekt u een vloerlijm om uw parketvloer of houten vloer mee te verlijmen?
Volvlakverlijming is een lijm in emmer, geschikt voor het verlijmen  van parket, volkern, cementgebonden platen en/of tapijt (geen PVC) op poreuze en niet poreuze ondergronden zoals beton, cement, anhydriet, hout, spaanplaat, board, trespa, metalen enz.

De vloerlijm heeft MS-880 Volvlakverlijming en is geschikt voor vele onderlinge combinaties van vele bouwmaterialen. De lijm bevat geen water of solventen, wat het risico op kromtrekken beperkt. MS-880 is een hoogwaardige, kant en klare pastueuze lijm, eenzijdig aan te brengen, vloeit niet uit en is corrigeerbaar.

U brengt de vloerlijm aan met een lijmkam.

Verbruik vloerlijm

De inhoud van een emmer volvlak verlijming 10 kg. Afhankelijk van de zuigende werking van de vloer is het vebruik ongeveer 1 liter per vierkante meter. Met één emmer verlijmt u dus 10 m².

Vloerbedekking op trap lijmen

Wanneer u tapijt of vloerbedekking op een trap wilt lijmen, kan dat ook met contactlijm. Onze Spray Adhesive 2200 is perfect voor het verlijmen van tapijt op trappen en wanden.

Assortiment Technischeprodukten.nl

Technischeprodukten.nl levert naast vloerlijmen ook andere lijmen en kitten. B.v. High Tack lijm om de plinten aan de muur te bevestigen. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment aan betonboren, houtboren en metaalboren.
Bent u een bouwbedrijf, industriebedrijf, hoveniersbedrijf of heeft u een andere technische onderneming en gebruikt u veel van deze artikelen? Wij maken graag een offerte op maat. Bel 0318-769003 of mail aan [email protected] Wij helpen u graag.

Levering TechnischeProdukten.nl

Uw bestelling wordt via pakketdiensten zoals DPD of DHL geleverd. Wanneer uw bedrijf gevestigd is in de buurt van Veenendaal, zal uw bestelling door onze eigen bezorgdienst gebracht worden.
Afhalen is mogelijk. Onze lijmen, kitten en boren zijn uit voorraad lerbaar. Zeker weten of uw produkt aanwezig is? Bel 0318-769003 en informeer naar de voorraadstatus op locatie.