Brandwerend Purschuim

Enig resultaat

Brandwerend Purschuim

Technischeprodukten.nl levert brandwerend purschuim van Zwaluw, ook wel bekend onder de Fire Protect range.
Deze purschuim van Den Braven is een 1 component brandwerende afdichting speciaal ontwikkeld voor het afdichten en opvullen van aansluitvoegen en naden.

Toepassing

U brengt de brandwerende purschuim aan met een purpistool of via de meegeleverde adaptar. U werkt in een goed geventileerde ruimte. Schud de bus minstens 20 x om het schuim zo goed mogelijk te mengen.
Werken met brandwerende purschuim gebeurt vanaf +5 graden tot 35 graden. de ideale verwerkingstemperatuur is +15 tot +25 graden. Zorg ervoor dat de bus zelf ook op temperatuur is.

Wanneer je brede en diepe voegen van meer dan 4 cm hebt, moet de purschuim in meerdere lagen worden aangebracht. Houdt een wachttijd van 15 tot 30 minuten aan.

Aanbrengen brandwerend purschuim op pistool

Houd de bus met het ventiel naar boven en schroef een pistool met NBS-draad op de bus, bij voorkeur art. 391 NBS Pistool (zie gebruiksaanwijzing in de verpakking van het pistool). Voor gebruik de bus +/- 20 keer krachtig schudden. Houd de bus ondersteboven bij het aanbrengen van het schuim. Draai de regelschroef aan de achterzijde van het pistool om de hoeveelheid van het schuim te regelen. Vul de voeg voor 50% en, in geval van een lage luchtvochtigheid, besproei het schuim licht met water. Het schuim zal gaan uitzetten en de rest vullen.

TechnischeProdukten.nl alle purschuimen uit voorraad

TechnischeProdukten.nl levert alle purschuimen uit voorraad. Koop brandwerend purschuim per stuk of per volle doos en profiteer van staffelkortingen. Gebruikt u structureel veel purschuim en wilt u een offerte op maat? Wij helpen u graag. TechnischeProdukten.nl levert haar producten aan bedrijven uit de bouw en industrie. Hierdoor zijn alle producten van professionele kwaliteit. Wilt u meer informatie, bezoek van een vertegenwoordiger of eens bij ons langskomen? Bel 0318-769003 of stuur een e-mail aan [email protected]. Wij zijn gevestigd aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal.