Pur Montageschuim

Assortiment Pur montageschuim bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 5 resultaten

Pur montageschuim

Pur montageschuim is een veel gebruikt isolatiemateriaal. Het wordt gebruikt voor het dichten van gaten, monteren, isoleren en om te dempen. Het is wel belangrijk om niet te veel montageschuim te gebruiken, want dit isolatiemateriaal zet nog erg uit wanneer het opdroogt.
Purschuim kan verwerkt worden met een purpistool, maar wordt ook geleverd met slangetje. Dit is onze 311 Rexon Isolatieschuim

Purschuim 360° graden

Purschuim 360° is een schuim met een hoog uitzettingsvermogen. Daarnaast is deze purschuim in alle standen verwerkbaar. Dit is ideaal voor moeilijk bereikbare plekken of bij het werken in kleine ruimtes, zoals kruipruimtes.

Geschikt voor het snel en gemakkelijk afdichten, isoleren en vullen van grotere naden, voegen, aansluitingen, scheuren en gaten tegen warmteverlies, koude, tocht en geluid, binnen en buiten (moet wel afgeschermd worden van de weersinvloeden). Zoals  aansluitvoegen bij scheidingswanden met plafonds en wanden onderling, stelruimtes tussen raam –  of  deurkozijnen en muur, aansluitnaden van nokken, dakbeschot, schoorstenen en dakkapellen, doorvoeringen van pijpen, buizen, kabels en elektrische leidingen. Verlijmen van isolatieplaten.  Monteren van elektriciteitsdozen en kozijnen, deuren en vensters. Opvullen van holle ruimtes. Maken van maquettes en modellandschappen.

  • 360°: verwerkbaar in alle standen en uitspuitbaar in alle richtingen
  • Ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen
  • CFK- en HCFK-vrij (ozononschadelijk)
  • Overschilderbaar
  • Uitstekende hechting op vele ondergronden
  • Goed vullend vermogen
  • Hardt uit onder invloed van luchtvochtigheid
  • Bestand tegen water en vele chemicaliën

Is purschuim waterdicht?

Purschuim is waterdicht. Om deze reden is het één van de gemakkelijkste isolatiematerialen om huizen energiezuiniger te maken. Dit komt doordat purschuim warmtetransport door de vloer in uw woning beperkt. Een zeer gemakkelijke manier om uw woning energiezuiniger te maken.

Nadelen slechte isolatie
Schimmelgroei
Houtrot

Pur montageschuim zorgt ervoor dat uw woning water- en luchtdicht is. Op deze pagina vindt u de verschillende soorten pur montageschuim die Technische Produkten aanbiedt.

Meer informatie over purschuim? Bel 0318-821521 of mail naar [email protected]