Siliconenkit

Opzoek naar siliconenkit van absolute top kwaliteit? Uit ervaring en kennis bieden wij alleen siliconenkit aan als wij hier 100% achter staan. Het is belangrijk dat u de juiste kit gebruikt bij uw toepassing.
Mocht u bijvoorbeeld santitairkit nodig hebben, dan adviseren wij u de ProSeal van CTN, dit is een 100% siliconen, zuurvrije kit met een hoge schimmel resistentie en hij blijft flexibel.

CTN

CTN ontwikkelt en levert siliconenkitten van hoogwaardige kwaliteit. ProSeal is zeer breed inzetbaar zodat deze voor bijna elke toepassing een goede afdichting geeft. Zelfs het afdichten van voegen in vochtige ruimtes. De ProSeal is een 100% zuurvrije siliconenkit en is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren.

Voor het beste resultaat moet het wel juist verwerkt worden. Hier leest u hoe dat in zijn werk gaat stappenplan siliconenkit aanbrengen

Heeft u twijfels over welke kit de juiste is voor uw toepassing? Of heeft u grote aantallen nodig? Aarzel niet en neem contact met ons op voor een gepast advies.

Kopen op rekening tot € 1000 Direct uit voorraad leverbaar TP Kwaliteits Garantie

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Van hoog naar laag sorteren
per pagina