Siliconenkit

Siliconenkit

Ons assortiment is zeer veelzijdig en bevat producten van absolute top kwaliteit. Het is belangrijk dat u de juiste kit gebruikt bij uw toepassing.
Mocht u bijvoorbeeld santitairkit nodig hebben, dan adviseren wij u de ProSeal van CTN, dit is een 100% siliconen, zuurvrije kit met een hoge schimmelwerendheid.

CTN

CTN ontwikkelt en levert siliconenkitten van hoogwaardige kwaliteit. ProSeal is zeer breed inzetbaar zodat deze voor bijna elke toepassing een goede afdichting geeft. Denk hierbij aan het afdichten van dilatatievoegen, luchtkanalen of rookkanalen, en het afdichten van voegen in vochtige ruimtes. De ProSeal is een 100% zuurvrije siliconenkit en is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren.

Siliconenkit aanbrengen

ProSeal is een veelzijdig product en is daardoor geschikt voor een breed scala aan toepasingen. Maar voor het beste resultaat moet het wel juist verwerkt worden. Hier leest u hoe dat in zijn werk gaat stappenplan siliconenkit aanbrengen

Heeft u twijfels over welke kit de juiste is voor uw toepassing? Of heeft u grote aantallen nodig? Aarzel niet en neem contact met ons op voor een gepast advies.  

Online kopen op rekening tot 1000 euro voor bedrijven - voor 16.00 uur besteld, volgende dag geleverd - technisch advies op maat

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Van hoog naar laag sorteren
per pagina