Tapes

Assortiment Tapes bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

31 Resultaten

Tapes voor elke toepassing

Technischeprodukten levert diverse tapes voor vele toepassingen. Tape is er in dubbelzijdig en enkelzijdige variant.
Wanneer je welke tape gebruikt is afhankelijk van de toepassingen, maar ook andere factoren spelen een rol.

Zo zijn er tapes voor permanente bevestiging, maar ook tapes die ter fixatie of als tijdelijke oplossing gebruikt worden.

Hoe kies je de juiste tape?

Om de juiste tape te kiezen, zijn een paar vragen belangrijk. Welke materialen worden er aan elkaar bevestigd? Is het een binnen- of buiten toepassing? Bent u op zoek naar een tijdelijke of permanente oplossing?

Vele tapes zijn bekend bij de meeste gebruikers, zo is Duct Tape misschien wel het allerbekendste. Toch zijn er ook vele tapes die nog niet bekend zijn, maar die het lijmen of schroeven vervangen en die ook nog eens permanente verbindingen opleveren, ook als het b.v. vriest. Denk hierbij aan een Moulding Tape of High Tack Clear Tape.

Compriband, ook wel zwelband genoemd

In deze categorie vallen ook onze compribands. Technischeprodukten.nl levert Compriband van het merk Zwaluw. Compriband wordt gebruikt voor het afdichten van aansluitingen en voegen tussen verschillende gebouwonderdelen. Je maakt de voeg dan winddicht, maar geeft tegelijkertijd ook een goede geluidsisolatie.

Bekijk ons volledige aanbod en kies de juiste oplossing voor uw toepassing. Heeft u hulp nodig? Bel 0318-769003 of mail naar [email protected]
Gebruikt u veel tape b.v. in uw productieproces en wilt u een prijs op maat? Wij helpen u graag verder.

Voor advies over alle varianten kunt u ook terecht aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal. Wij geven u graag uitleg over de toepassingen en mogelijkheden.