Compriband

Assortiment Compriband bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 2 resultaten

Gebruik compriband voor het luchtdicht bouwen en bespaar energie

Compriband, ook wel bekend onder de naam Zwelband of compressband wordt veel gebruikt tussen aansluitvoegen rondom deur en raamkozijnen, overlappingen van golfplaten en bij aansluitvoegen bij metselwerk en beton.
Compriband geeft warmte isolatie, regendichtheid, winddichtheid, maar is ook geluidsisolerend.
Doordat compriband uitzet wordt de voeg perfect afgedicht.

Compressband is met acryl geimpregneerd polyurethaan schuim, wat een vlamdovendheid en brandwerendheid geeft. Brandklasse B1.
Het gebruik van compriband geeft een geluidisolatie op de voeg van 59 dB.
Wanneer het op de juiste wijze is aangebracht draagt dit product bij aan de energiebesparing van een gebouw.

Zwelband is te verkrijgen in meerdere breedtes/voegdieptes. Heeft u een speciale maat nodig? Informeer en wij zoeken het graag voor u uit.

Voordeel kopen bij TechnischeProdukten.nl

Koop uw compriband bij Technischeprodukten en profiteer van voordeel. Bestel gemakkelijk alles op 1 platform. Van uw lijmen, kitten, tapes tot gereedschap aan toe.
Koopt u structureel veel van onze artikelen voor uw bedrijf? Laat u adviseren door één van onze vertegenwoordigers en ontvang een offerte op maat. Mail naar [email protected] of [email protected] en wij reageren snel op uw vraag.
Technischeprodukten.nl is onderdeel van ChemTechniek Nederland BV en is centraal gelegen in Midden-Nederland. Bezoek ons aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal. De koffie staat klaar!

Uw bestelling wordt geleverd via pakketpost of door onze eigen bezorgdienst wanneer u in de omgeving van Veenendaal gevestigd bent. Wilt u liever afhalen? Geen probleem, laat het ons weten op 0318-769003 of [email protected] en wij zorgen ervoor dat uw bestelling klaar ligt aan de afhaalbalie.