Dubbelzijdige Tape

Assortiment Dubbelzijdige Tape bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 8 resultaten

Dubbelzijdige tape als permanente bevestiging

Dubbelzijdige tape kopen? Wij bieden u diverse soorten voor vele toepassingen aan.
Onze Moulding Tape HS is een acryl tape met een zeer hoge kleefkracht voor binnen en buiten toepassingen. Door de gesloten celstructuur neemt deze tape geen vocht op, waardoor de tape niet kan kapotvriezen. Moulding Tape HS wordt veel gebruikt als permanente bevestiging bij binnen- en buiten toepassingen en als vervanging van lijmen, lassen of andere bevestigingen. Wanneer u bijvoorbeeld een hor wilt plaatsen en u kunt of wilt niet boren, gebruik dan de Moulding Tape HS.

Deze dubbelzijdige tape is zeer duurzaam en heeft een uitstekende UV-bestendigheid. Daarnaast is deze bestand tegen benzine, dieselolie en lichte chemicaliën.

Transparante dubbelzijdige tape

Een ijzersterke dubbelzijdig transparante tape op basis van Acryl. Geschikt voor gebruik bij hoge oppervlaktespanningen en treksterktes. Dat is de High Tack Clear tape van CTN. Deze dubbelzijdige tape geeft een transparante verbinding en vervangt schroeven, lijmen, klinknagels en meer. De tape creëert een permanente afdichting tegen vocht, water en meer. Lees alle productinformatie over de High Teck Clear tape en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

De dubbelzijdige tapes van CTN, worden ingezet als constructie tapes. Te gebruiken bij montage werkzaamheden, in constructie en mobiliteit. Voor het “verlijmen” van panelen in b.v. de industrie, reclame, luchtvaart, treinen en carrosseriebouw.

Advies op maat

Wilt u meer informatie? Hulp bij uw toepassing. Wij denken graag met u mee. Laat uw adviseren door onze medewerkers. Ook voor een offerte of prijs op maat, kunt u bellen naar 0318-769003 of [email protected]

Bezoek ons in Veenendaal, aan de Inductorstraat 8. U kunt onze tapes daar bekijken en bestellen en u ontvangt ter plekke de uitleg die u nodig heeft.