Duct Tape

Assortiment Duct Tape bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 5 resultaten

Duct Tape in meerdere kleuren en varianten

Duct tape wordt geleverd in meerdere kleuren, maar standaard in Zwart, wit en grijs. Alle andere kleuren zijn mogelijk.

De standaard breedte is 50 mm en de rollengte is 50 meter. Ook leveren wij Duct Tape voor o.a. de Asbest industrie op 10 cm breedte.
Wanneer u andere breedtes nodig heeft, dan kunnen wij dat op de gewenste breedte laten snijden. Hier zitten wel bepaalde afnamen aan verbonden. Voor meer informatie helpen wij u graag.

Duct tape op linnen backing en PVC backing.

Wat is het verschil tussen deze twee duct tapes? De tape op Linnen backing is watervast, zeer sterk en ook zeer precies af te scheuren in zowel de lengte als de breedte. Dit zonder rafels. Daarnaast weerkaatst deze tape geen licht en is dit geschikt voor b.v. opname ruimtes in film, muziek of foto industrie. De duct tape op linnen backing laat geen lijmresten na.

Wanneer u kiest voor de tape op PVC backing, koopt u nog steeds een kwalitatief zeer goede tape met hoge kleefkracht. Qua dikheid is deze dunner dan de linnen backing. Duct Tape op PVC backing wordt veel gebruikt in de asbest industrie, maar ook voor het bevestigen van banen stucloop aan elkaar. Het plakken van folies en meer.

Offerte ontvangen?

Gebruikt u structureel veel tape en wilt u een offerte ontvangen? Mail naar [email protected] of bel 0318-769003. Wij helpen u graag verder.

Wij leveren onze producten via pakketpost of via onze eigen bezorgdienst wanneer u gevestigd bent in de omgeving van Veenendaal. Wilt u langskomen of uw bestelling afhalen? Geen probleem, u vindt ons aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal,