Schilders / Maskeertape

Assortiment Schilders / Maskeertape bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 7 resultaten

Maskeertape, ook wel schilderstape genoemd

Op het gebied van maskeertape zijn er meerdere kwaliteiten beschikbaar. Aangezien Technischeprodukten.nl haar producten veelal levert aan bedrijven uit de bouw en industrie, besteld u bij ons alleen de professionele schilderstape.

Schilderstape is er in meerdere breedtes. Bij ons besteld u vanaf 19 mm, tot wel 50 mm breed.
Onze standaard maskeertape wordt gebruikt wanneer de tape niet heel lang blijft zitten. De kleur van deze tip is creme. Dat deze tape ook wel schilderstape wordt genoemd, is omdat de tape het bekendst is bij het afplakken voordat de schilderwerkzaamheden gaan beginnen. Echter wordt deze tape ook veel gebruikt in de Asbest industrie, maar ook bij lijm en kit werkzaamheden. Wanneer de schilderstape langdurig blijft zitten, zijn er hogere eisen aan de tape nodig. Gebruik dan de schilderstape Gold.

Maskeertape Gold

Wanneer u maskeertape Gold koopt, koopt u de hoogste kwaliteit die er is. Het voordeel van deze tape is de UV-bestendigheid. Zo kan de maskingtape tot wel 4 maanden blijven zitten, zonder lijmresten na te laten. Daarnaast geeft deze tape een uitstekende hechting op metaal, glas, kunststof en rubber.
Omdat deze schilderstape zeer makkelijk is in het maken van scherpe kanten en lijnen, wordt deze ook wel gebruikt als Fine Line tape in de automotive. De maskeertape is gemaakt van japans rijstpapier.

Offerte op maat?

Gebruikt u veel maskingtape? Bent u een schildersbedrijf, asbestverwijderingsbedrijf en wilt u kopen op rekening of een offerte ontvangen?.
Bel 0318-769003 of mail naar [email protected] en wij helpen u graag verder.  Wij kunnen u tevens adviseren op het gebied van lijmen, kitten, boren en meer.
TechnischeProdukten is onderdeel van ChemTechniek Nederland BV en is gevestigd in Midden-Nederland. U vindt ons aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal.