Tear Aid

Assortiment Tear Aid bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 4 resultaten

Tear aid – Direct reparatie van gaten en scheuren

Tear Aid is een uniek transparant reparatiemiddel waarmee u scheuren en gaten in praktisch alle materialen eenvoudig dicht. Het is ongekend sterk en elastisch. Tear-Aid is geen tijdelijke oplossing. Het is een permanent reparatieproduct dat een vaste plek verdient in uw outdoor- én indooruitrusting.

Repareert onder andere: tentdoek, rubber (opblaas-) boten, zonne- en regenschermen, jassen en tassen. Maar ook producten van aluminium, roestvrij staal, polyester en meer. Verkrijgbaar in type A en type B. Beide typen hebben dezelfde unieke kwaliteiten maar zijn toepasbaar op verschillende materialen.

Wij leveren Tear-aid in de breedte 7,6 cm op rollen van 1.5 meter en 9 meter.

Voordelen

Het gebruik van Tear aid maakt vloeibare lijm en naaien overbodig. Het is zeer flexibel en komt mooi terug in z’n vorm. Zeer goed bestand tegen spanning. Het laat niet los, of scheurt niet.  Daarnaast voorkomt het verder uitlopen van scheuren.

Na het bevestigen is het direct gebruiksklaar. Bij Type A heeft 90% directe hechting en 100% na 1 uur. Type B wat alleen gebruikt wordt op Vinyl en PVC is direct gebruiksklaar. 100% hechting wordt na 24 uur bereikt. Wist u dat Type B zelfs onder water is aan te brengen? Perfect geschikt voor zwembaden en vijverfolies.

Type A en B zijn uit voorraad leverbaar bij TechnischeProdukten.nl. Wij leveren alleen op breedte van 7.6 cm en op rollen van 1,5 en 9 meter.
Indien u bij ons wilt afhalen is dat geen enkel probleem. Bel 0318-769003 of mail naar [email protected] Wij zorgen ervoor dat uw bestellling klaar ligt aan de afhaalbalie.