Vulcaniserende Tape

Assortiment Vulcaniserende Tape bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 4 resultaten

Vulcaniserende tape, voor bedrading en meer

Vulcaniserende tape kopen? Welke tape is geschikt voor uw toepassing?
Wij leggen de verschillen graag aan u uit.

Wanneer u art. T104 Vulca tape koopt, heeft u de meest geschikte tape voor elektrische bedrading. Deze kunt u hiermee splitsen, isoleren of juist samenbrengen. Met Vulca tape gaat u gemakkelijk van rond naar vierkant.
De tape geeft bescherming tegen roest en water aan elektrische componenten.
Vulka tape is te gebruiken tot wel 45.000 volt!

Easy Fix is ook een vulkaniserende tape, de basis hiervan is o.a. siliconen. Deze tape staat ook wel bekend als siliconen tape. Het is in drie kleuren verkrijgbaar, namelijk Rood, Zwart en Transparant. De kwaliteit van de drie kleuren is hetzelfde. Easy Fix is zeer veelzijdig inzetbaar. Zo is de Easy Fix brandstof bestendig, onder water te gebruiken en temperatuurbestendig tot wel 265 graden!
Wanneer u een hoge drukbestendigheid nodig heeft, gebruikt u de Easy Fix. Deze heeft een drukbestendigheid tot wel 12 bar en isoleert tot 8000 volt.

Hoe gebruik je vulkaniserende tape?

Wanneer je aan tape denkt, denk je aan hechting of aan een lijmlaag. Vulkaniserende tape plakt niet. Zowel de Easy Fix als de Vulca tape zullen door toevoeging van zuurstof versmelten tot een lucht- en waterdichte massa.  Door de tape telkens met een 50 % overlap uit te rekken en te wikkelen wordt de tape geactiveerd.

Laat uw vulcaniserende tape bezorgen of haal af op locatie.

TechnischeProdukten.nl is een onderdeel van ChemTechniek Nederland BV en centraal gevestigd in Veenendaal (tussen Utrecht en Arnhem in).
U kunt uw bestelling door pakketdienst laten bezorgen, of onze eigen bezorgdienst komt bij u langs wanneer u in de buurt van Veenendaal gevestigd bent.
Afhalen is geen enkel probleem. U vindt ons aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal.
Bel 0318-769003 of mail naar [email protected]