Afstrijkmiddel + afwerkgereedschap

Assortiment Afstrijkmiddel + Afwerkgereedschap bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 6 resultaten

Afstrijkmiddel, ook wel gladstrijk genoemd

Afstrijkmiddel of gladstrijkmiddel wordt gebruikt om de voeg glad te strijken. Dit zorgt ervoor dat u een mooie en strakke voeg krijgt. Afstrijkmiddel is leverbaar in handige spuitflacons van 500ml en in 5 liter vaten.
Er wordt nog vaak gebruikt gemaakt van water met een druppeltje dreft, werkt perfect horen wij dan. Toch is dit niet aan te bevelen, vooral niet wanneer je dit op siliconenkit gebruikt. Door het gebruik van zeepsop op verse voegkit maak je de bovenste laag van de kit poreus. Dit zorgt ervoor dat de cellen in de kit open gaan staan en hier de welbekende schimmelplekken in komen in vochtige ruimtes. Kit afstrijken dient echt te gebeuren met een PH neutraal afstrijkmiddel. Dit tast de voeg niet aan en uiteindelijk heeft uw klant jarenlang plezier van schimmelvrije voegen!

Gebruik houten spatels of een afstrijkset om uw voeg mee glad te strijken. Dit zijn handige hulpmiddelen om b.v. netjes in hoeken de kit weg te strijken.

TechnischeProdukten.nl toeleverancier Bouw & Industrie

Naast afstrijkmiddel levert Technischeprodukten.nl sinds 2007 vele lijmen en kitten aan bedrijven uit de bouw en industrie. Naast dit assortiment leveren wij sinds 2012 een groot assortiment aan houtboren, metaalboren en betonboren. Op het gebied van handschoenen, luchtgereedschap, diamantbladen en slijpschijven blijven wij ook niet achter. Zo ontwikkelen wij onder de merknaam CTN steeds meer artikelen. Wilt u een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Bel 0318-769003 of mail aan [email protected]. Wij maken graag een advies of offerte op maat.

Wij zijn gevestigd in Veenendaal aan de Inductorstraat 8. Uw bestelling afhalen is mogelijk. Kies tijdens het bestellen voor de optie afhalen en wij zetten de bestelling voor uw klaar. Wanneer u uw bestelling wilt laten bezorgen, dan wordt deze via pakketpost of transporteur aan u verzonden. Indien uw bedrijf gevestigd is in de omgeving van Veenendaal, komt onze eigen bezorgdienst uw bestelling afleveren.