Kitspuiten

Assortiment Kitspuiten bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 6 resultaten

Kitspuiten voor kokers en worsten

Bent u op zoek naar kitspuiten, maar weet u niet welke u moet kiezen?
Er zijn vele kitspuiten in het assortiment, de keuze wordt mede bepaald door hoe vaak u er mee werkt.

Standaard Kitpistool Zwart is een robuuste kitspuit voor alle gangbare kokers tot 310 ml. De kitpistool heeft een verzinkte stang en een manuele drukontlastingsplaat. U gebruikt deze kitspuit wanneer u incidenteel werkt met lijmen en/of kitten.

Pro Gun 2000 kitspistool is een lichtgewicht kitspuit voor het professioneel verwerken van kitkokers. Deze kitspuit is veruit ons meest verkochte kitpistool. Ook fijn wanneer de handen wat kleiner zijn, door de kleine traploze overbrenging. Met weinig kracht kan de kit zeer gelijkmatig worden uitgespoten. De kitspuit heeft een huls die voorzien is van een bajonet sluiting, waardoor het wisselen van een patroon niet lang duurt.

Cox kitspuit is een stabiel gesloten handpistool voor kokers. De transportering vindt plaats door middel van een ongetande ronde stang met anti/naloop knop op de achterzijde. handpistool voor kokers 290/310 ml, worsten 400 ml en Chemisch Anker. U kunt zien welk product u in de kitspuit heeft doordat de huls doorzichtig is.

Zwaluw HK40 Kitspuit is de meest bekende kitspuit. Deze halfopen, zeer stabiele kitspuit bevat een versterkt mechanisme en een “Anti-drip” systeem. Het pistool heeft een draaibare kokerhouder en een versterkte mechanische overbrenging voor producten met lage spuitwaarde.

Zwaluw H600 is een handpistool voor het verwerken van worsten van 600 ml.

Kitspuiten op Lucht

TechnischeProdukten.nl levert kitspuiten op lucht van het merk RODAC.
Zo is de RC107 van Rodac een kipistool voor kokers tot 310 ml en wordt deze gebruikt voor het achter elkaar doorlijmen of kitten. Deze spuit is niet regelbaar.
De overige kitspuiten van Rodac zijn de RC118N, RC119N en RC120N. Dit zijn spuiten op lucht voor zowel kokers als worsten.