Primers en Cleaners

Assortiment Primers en Cleaners bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 7 resultaten

Primers en Cleaners

U gebruikt primers en cleaners voordat u gaat lijmen of afkitten.
Het gebruik van een cleaner of ontvetter is zeer belangrijk om een goede hechting te krijgen. Aan iets wat vet is hecht niets. Op het oog lijken velen materialen schoon, dit is niet het geval. Voordat u lijmt of kit, moet er altijd een doekje met ontvetter/cleaner gebruikt worden.

Primers

Primers worden gebruikt om een betere hechting te geven op de ondergrond. Wanneer u bijvoorbeeld gaat afdichten of lijmen op vers / nieuw beton is de zuigende werking groot. Gebruik hecht primer voordat u de kit aanbrengt. De primer is transparant van kleur, dus geschikt voor zichtwerk.

Trespa Primer Zwart wordt veel gebruikt bij het plaatsen van trespa. U primert cemntgbonden platen, regelwerk en meer.

Clean primer is een reiniger en primer in één. Het geeft een verbeterde hechting op kunststoffen, gecoate materialen en PVC. Clean Primer wordt veel gebruikt bij het primeren van kunststof baden en douchebakken. Omdat niet altijd duidelijk is hoe vaak kunststoffen gerecycled zijn, is primeren aanbevolen.

Cleaners | Ontvetters

Ontvetten kunt u op waterbasis of op solventen basis. De keuze is afhankelijk van met welke kit je werkt, maar ook de oppervlakten.
Je wilt werken met een ontvetter dat geen residuen nalaat. Alle cleaners en ontvetters van Technischeprodukten.nl laten geen residuen na.
Gebruik Solvent Cleaner wanneer u staal gaat ontvetten, dit is een snelle ontvetter, waardoor u snel kunt lijmen of afdichten.
Reiniger Ontvetter art. 1141 is perfect wanneer u met siliconenkit gaat werken. Deze ontvetter vervliegt direct waardoor u een droge ondergrond heeft om de siliconenkit aan te brengen. Gemakkelijk met een doek aan te brengen.

Advies?

Twijfelt u over de keuze van primer of ontvetter? Bel 0318-769003 of mail aan [email protected] en wij helpen u graag verder.

Alle primers en cleaner zijn uit voorraad leverbaar.