Slagmoersleutels

Assortiment Slagmoersleutels bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

29 Resultaten

Slagmoersleutels van Rodac

Rodac is een producent van kwaliteitsgereedschappen voor de professionele markt. Zij staan bekend om hun uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en kwalitatief zeer goede Luchtsleutels. Deze luchtsleutels worden in veel verschillende soorten geleverd. Dit zorgt ervoor dat er altijd wel de juiste luchtsleutel voor u bij zit.

Toppers in ons assortiment

Ons uitgebreide assortiment kent enkele absolute uitblinkers in hun klasse. De RC2775 is de budget topper, een hoog koppel van 1054NM, degelijk gebouwd maar toch een laag gewicht en verschillende krachtstanden. De RC2780BC Is een middenklasse luchtsleutel met 1350NM koppel, is lichtgewicht en ligt daardoor prettig in de hand. Deze Luchtsleutel is extra interessant omdat hij in een koffer geleverd word inclusief 6 krachtdoppen, perfect geschikt voor wielmoeren, en een olievernevelaar.

Vragen?

Vragen over onze producten of levering? Neem contact met ons op en wij helpen u graag. Kunt u het Rodac product dat u zoekt niet vinden? Wij leveren bijna het hele assortiment van Rodac maar niet alles staat op de site. Voor meer informatie kunt u ons bellen of mailen.