Uitdeuksets

Assortiment Uitdeuksets bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 2 resultaten

Uitdeuksets van Rodac.

Vind hier de juiste uitdeuksets van Rodac. Geleverd in kunststof of stalen koffer.
U kunt kiezen uit 4 ton, 10 ton of 20 ton. Van standaard tot de meest uitgebreide versie.

De meest complete uitdeukset

Volledige uitgeruste uitdeukset van 10 ton, zeer geschikt voor het uitdeuken, spreiden en klemmen. Inclusief 2.5 meter ketting en haak, snelkoppelingen, spreider en hulpstukken.

Wordt geleverd in kunststof koffer, inclusief duwcilinder, hoge drukslang en pershulp stukken. De meeste complete uitdeukset in de 10 ton klasse is de RQBRS10N van Rodac.

Alle uitdeuksets met actievoordeel

Bij TechnischeProdukten.nl profiteert u altijd van de juiste prijs voor uw Rodac Luchtgereedschap en werkplaatsinrichting. Alle uitdeuksets met standaard korting.
Bent u op zoek naar meerdere Rodac artikelen? Vraag uw offerte op maat aan. Wij denken graag met u mee.

Op zoek naar een ander product?

Zoekt u een ander product van RODAC, maar staat deze niet op de site? Wij kunnen alle producten leveren van RODAC! Bel ons via 0318-769003 of stuur uw aanvraag naar [email protected]

Rodac levert vele soorten luchtgereedschap en werkplaatsinrichting van hoogwaardige kwaliteit. Denk hierbij aan Slagmoersleutels, Slijpmachines, Schroevendraaiers, Verfpistolen en veel meer. Ook op het gebied van werkplaatsinrichting heeft Rodac het juiste assortiment. Voor luchthaspels, oprijblokken, potkrikken en garagekrikken heeft u bij TechnischeProdukten.nl voldoende keus.
Rodac geeft 2 jaar garantie op het geleverde luchtgereedschap. Daarnaast hebben zij een eigen reparatiedienst. Ook onderdelen van b.v. een Rodac werkplaatskruk zijn makkelijk te bestellen. Geef uw Rodac typenummer door en wij sturen u de werkplaatstekening toe.

Assortiment Technischeprodukten.nl

Technischeprodukten.nl levert naast Rodac uitdeuksets ook al het andere luchtgereedschap en werkplaatsinrichting van Rodac. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment aan lijmen, kitten, betonboren, houtboren en metaalboren.
Bent u een bouwbedrijf, industriebedrijf, hoveniersbedrijf of heeft u een andere technische onderneming en gebruikt u veel van deze artikelen? Wij maken graag een offerte op maat. Bel 0318-769003 of mail aan [email protected] Wij helpen u graag.

Levering TechnischeProdukten.nl

Uw bestelling wordt via pakketdiensten zoals DPD of DHL geleverd. Wanneer uw bedrijf gevestigd is in de buurt van Veenendaal, zal uw bestelling door onze eigen bezorgdienst gebracht worden.
Afhalen is mogelijk, Rodac artikelen worden veelal door dropshipment geleverd en zijn niet altijd aanwezig op locatie. Onze lijmen, kitten en boren zijn uit voorraad lerbaar. Zeker weten of uw pakket aanwezig is? Bel 0318-769003 en informeer naar de voorraadstatus op locatie.