Werkplaatskranen

Assortiment Werkplaatskranen bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 3 resultaten

Werkplaatskranen van RODAC

Of u nu op zoek bent naar werkplaatskranen, motordragers of vatenlifters, TechnischeProdukten.nl levert het.

De Rodac Werkplaatskraan Hydraulisch van type RQC is makkelijk te verplaatsen en in 3 types te verkrijgen. De kranen zijn er in 10 ton, 20 ton en 30 ton.
De wielen zijn geluidsarm en van polyamide. Deze beschadigen de vloer niet.

Rodac TL22500 Motordrager

Deze motordrager van Rodac is een ophangbare en instelbare steun die op het carrosserie geplaatst kan worden. Voor het demonteren en/of monteren van een motorblok. Vermogen 500 kg.

Op zoek naar een ander product?

Zoekt u een ander product van RODAC, maar staat deze niet op de site? Wij kunnen alle producten leveren van RODAC! Bel ons via 0318-769003 of stuur uw aanvraag naar [email protected]

Rodac levert vele soorten luchtgereedschap en werkplaatsinrichting van hoogwaardige kwaliteit. Denk hierbij aan Slagmoersleutels, Slijpmachines, Schroevendraaiers, Verfpistolen en veel meer. Ook op het gebied van werkplaatsinrichting heeft Rodac het juiste assortiment. Voor luchthaspels, oprijblokken, potkrikken en garagekrikken heeft u bij TechnischeProdukten.nl voldoende keus.
Rodac geeft 2 jaar garantie op het geleverde luchtgereedschap. Daarnaast hebben zij een eigen reparatiedienst. Ook onderdelen van b.v. een Rodac werkplaatskruk zijn makkelijk te bestellen. Geef uw Rodac typenummer door en wij sturen u de werkplaatstekening toe.

Assortiment Technischeprodukten.nl

Technischeprodukten.nl levert naast Rodac werkplaatskranen ook al het andere luchtgereedschap en werkplaatsinrichting van Rodac. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment aan lijmen, kitten, betonboren, houtboren en metaalboren.
Bent u een bouwbedrijf, industriebedrijf, hoveniersbedrijf of heeft u een andere technische onderneming en gebruikt u veel van deze artikelen? Wij maken graag een offerte op maat. Bel 0318-769003 of mail aan [email protected] Wij helpen u graag.

Levering TechnischeProdukten.nl

Uw bestelling wordt via pakketdiensten zoals DPD of DHL geleverd. Wanneer uw bedrijf gevestigd is in de buurt van Veenendaal, zal uw bestelling door onze eigen bezorgdienst gebracht worden.
Afhalen is mogelijk, Rodac artikelen worden veelal door dropshipment geleverd en zijn niet altijd aanwezig op locatie. Onze lijmen, kitten en boren zijn uit voorraad lerbaar. Zeker weten of uw pakket aanwezig is? Bel 0318-769003 en informeer naar de voorraadstatus op locatie.