Werkplaatspersen

Assortiment Werkplaatspersen bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 5 resultaten

Werkplaatspersen van RODAC

Bent u op zoek naar een werkplaatspers? Technischeprodukten.nl biedt verschillende werkplaatspersen van Rodac aan.
Rodac levert werkplaatspersen via dealers met 2 jaar garantie.

Een werkplaatspers is er in diverse uitvoeringen. Zo is er de werkplaatspers met voetbediening en lier, een werkplaatspers met alleen voetbediening en de standaard werkplaatspers.

Rodac Werkplaatspers 20 en 30 ton.

RQPJR20 en RQPJR30 zijn de meest verkochte werkplaatspersen bij Rodac. Deze pers is onmisbaar voor het buigen, rechtmaken, persen en ponzen. De pers is uitgerust met een overdrukventiel, de zuiger wordt automatisch ingetrokken zodra ontlastklep wordt geopend. Gebruiksklaar geleverd, inclusief 2 V-persplaten en gaten om de pers te verankeren.

RQPPAR30 en RQPPAR50

De Rodac werkplaatspersen van dit type hebben een luchthydraulische pomp met voetbediening. Gebruiksklaar geleverd, inclusief 2 V-persplaten en gaten om de pers te verankeren

Werkplaatspers met lier en voetbediening

Rodac RQPPSR30 en RQPSR50 Onmisbaar voor het rechtmaken, buigen, persen, ponsen etc.
Ideaal voor het aanbrengen of verwijderen van bouten, lagers en assen.
Met schroefspindel voor snel contact en fijnafstelling met het werkstuk.

30 ton – slagzuiger 120 / uitschuifschroef 75 / totale slag 195 / lxbxh 770 x 880 x 1865
50 ton – slagzuiger 120 / uitschuifschroef 75 / totale slag 195 / lxbxh 770 x 880 x 1885

Op zoek naar een ander product?

Zoekt u een ander product van RODAC, maar staat deze niet op de site? Wij kunnen alle producten leveren van RODAC! Bel ons via 0318-769003 of stuur uw aanvraag naar [email protected]

Rodac levert vele soorten luchtgereedschap en werkplaatsinrichting van hoogwaardige kwaliteit. Denk hierbij aan Slagmoersleutels, Slijpmachines, Schroevendraaiers, Verfpistolen en veel meer. Ook op het gebied van werkplaatsinrichting heeft Rodac het juiste assortiment. Voor luchthaspels, oprijblokken, potkrikken en garagekrikken heeft u bij TechnischeProdukten.nl voldoende keus.
Rodac geeft 2 jaar garantie op het geleverde luchtgereedschap. Daarnaast hebben zij een eigen reparatiedienst. Ook onderdelen van b.v. een Rodac werkplaatskruk zijn makkelijk te bestellen. Geef uw Rodac typenummer door en wij sturen u de werkplaatstekening toe.

Assortiment Technischeprodukten.nl

Technischeprodukten.nl levert naast Rodac ligbedden en werkplaatskrukken ook al het andere luchtgereedschap van Rodac. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment aan lijmen, kitten, betonboren, houtboren en metaalboren.
Bent u een bouwbedrijf, industriebedrijf, hoveniersbedrijf of heeft u een andere technische onderneming en gebruikt u veel van deze artikelen? Wij maken graag een offerte op maat. Bel 0318-769003 of mail aan [email protected] Wij helpen u graag.