Nevelspuiten

Assortiment Nevelspuiten bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 7 resultaten

Nevelspuiten van Rodac

Wanneer u op zoek bent naar Nevelspuiten bent u bij TechnischeProdukten.nl aan het juiste adres. Wij bieden een RVS nevelspuit, maar ook een nevelspuit van 24 liter of 50 liter.

RVS Nevelspuit

RVS nevelspuit van 24 liter  voor het efficiënt spuiten van oplosmiddelen, dunne smeerolie en producten met een gelijkwaardige viscositeit. Als de nevelspuit voor 3/4 met geschikte vloeistof gevuld is en onder druk gezet wordt met perslucht tot 6-8 bar, kan de spuit zonder op de luchtleiding aangesloten te zijn functioneren. Ook geschikt voor autowassen, ontvetten etc. Met spiraalslang, uitrekbaar tot 7 meter en een lans van 620 mm voorzien van spuitkop met filter om te vernevelen.

Nevelspuit 24 en 50 liter

Wanneer u op zoek bent naar een nevelspuit die prijstechnisch voordeliger is dan koopt u de standaard nevelspuit van Rodac. deze zijn in 24 en 50 liter te bestelen. Als de nevelspuit voor 3/4 met geschikte vloeistof gevuld is en onder druk gezet wordt met perslucht tot 6-8 bar, kan de spuit zonder op de luchtleiding aangesloten te zijn functioneren. Veiligheidsklep is standaard afgesteld op 10 bar.Met spiraalslang, uitrekbaar tot 7 meter en een lans van 620 mm voorzien van spuitkop met filter om te vernevelen.

Op zoek naar een ander product?

Zoekt u een ander product van RODAC, maar staat deze niet op de site? Wij kunnen alle producten leveren van RODAC! Bel ons via 0318-769003 of stuur uw aanvraag naar [email protected]

Rodac levert vele soorten luchtgereedschap en werkplaatsinrichting van hoogwaardige kwaliteit. Denk hierbij aan Slagmoersleutels, Slijpmachines, Schroevendraaiers, Verfpistolen en veel meer. Ook op het gebied van werkplaatsinrichting heeft Rodac het juiste assortiment. Voor luchthaspels, oprijblokken, potkrikken en garagekrikken heeft u bij TechnischeProdukten.nl voldoende keus.
Rodac geeft 2 jaar garantie op het geleverde luchtgereedschap. Daarnaast hebben zij een eigen reparatiedienst. Ook onderdelen van b.v. een Rodac werkplaatskruk zijn makkelijk te bestellen. Geef uw Rodac typenummer door en wij sturen u de werkplaatstekening toe.

Assortiment Technischeprodukten.nl

Technischeprodukten.nl levert naast Rodac Nevelspuiten ook al het andere luchtgereedschap en werkplaatsinrichting van Rodac. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment aan lijmen, kitten, betonboren, houtboren en metaalboren.
Bent u een bouwbedrijf, industriebedrijf, hoveniersbedrijf of heeft u een andere technische onderneming en gebruikt u veel van deze artikelen? Wij maken graag een offerte op maat. Bel 0318-769003 of mail aan [email protected] Wij helpen u graag.

Levering TechnischeProdukten.nl

Uw bestelling wordt via pakketdiensten zoals DPD of DHL geleverd. Wanneer uw bedrijf gevestigd is in de buurt van Veenendaal, zal uw bestelling door onze eigen bezorgdienst gebracht worden.
Afhalen is mogelijk, Rodac artikelen worden veelal door dropshipment geleverd en zijn niet altijd aanwezig op locatie. Onze lijmen, kitten en boren zijn uit voorraad lerbaar. Zeker weten of uw pakket aanwezig is? Bel 0318-769003 en informeer naar de voorraadstatus op locatie.