Slanghaspels Lucht

Assortiment Slanghaspels Lucht bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 6 resultaten

Op het hele assortiment Rodac producten 10% extra korting!

Lucht/stroomhaspels van Rodac.

Een slang en stroomhaspel zijn onmisbaar in elke werkplaats. Het houd uw werkplaats georganiseerd en u heeft altijd lucht of stroom waar u het hebben wilt. Daarnaast voorkomt het schade aan de luchtslang of stroomkabel omdat deze niet onnodig lang op de grond hoeven te liggen maar netjes opgeborgen zijn in de haspel. Hoogwaardige lucht en stroomhaspels van Rodac hebben een lock systeem wat ervoor zorgt dat u de kabel of slang tot de gewenste lengte kunt uittrekken en dan houd het haspel deze lengte vast. de haspels komen inclusief muurbeugel zodat hij proffesioneel gemonteerd kan worden.

Vragen?

Vragen over onze producten of levering? neem contact met ons op en wij helpen u graag. Kunt u het Rodac product dat u zoekt niet vinden? wij leveren bijna het hele assortiment van Rodac maar niet alles staat op de site. Voor meer informatie kunt u ons bellen of mailen.

Luchthaspels van Rodac.

Rodac levert hoogwaardige luchthaspels voor de professionele, semi-professionele gebruiker of de fanatieke hobbyist. De garagekrikken van Rodac zijn veel zwaarder uitgevoerd dan een hobby krik, maar prijstechnisch veel interessanter.

Diverse varianten Luchthaspels?

Vind hier diverse luchthaspel met lange slang, korte slang en luchthaspels met diverse aansluitingen. Voor advies bereikt u ons via 0318-769003 of [email protected]