Werkplaatskrukken & Ligbedden

Assortiment Werkplaatskrukken & Ligbedden bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 2 resultaten

Werkplaatskruk van Rodac.

Makkelijker werken met een werkplaatskruk van RODAC! De werkkruk heeft een gemakkelijk plateau voor het makkelijk bewaren van gereedschap. Daarnast is de werkkruk ook in hoogte verstelbaar.
De 5 zwenkwielen zorgen voor het soepel manoeuvreren door een ruimte heen. Klinkt dit als de ideale werkplaatskruk? Vind hier alle informatie van de Rodac TL3010N
Wanneer u kiest voor de Rodac werkplaatskruk TL3050, heeft u een luxere uitvoering. Deze kruk heeft een magnetisch opberggedeelte voor bijvoorbeeld schroeven en is belastbaar tot wel 115 kg.

Ligbed Garage

Een ligbed van RODAC voor het werken onder auto’s. De hoofdsteun is in 3 posities te manoeuvreren. Daarnaast heeft het bed 7 zwenkwielen. Bekijk hier deRodac TL3000N 

Toch liever een simpeler ligbed voor uw werkzaamheden? Kies dan voor Rodac TL3040

Op zoek naar een ander product?

Zoekt u een ander product van RODAC, maar staat deze niet op de site? Wij kunnen alle producten leveren van RODAC! Bel ons via 0318-769003 of stuur uw aanvraag naar [email protected]

Rodac levert vele soorten luchtgereedschap en werkplaatsinrichting van hoogwaardige kwaliteit. Denk hierbij aan Slagmoersleutels, Slijpmachines, Schroevendraaiers, Verfpistolen en veel meer. Ook op het gebied van werkplaatsinrichting heeft Rodac het juiste assortiment. Voor luchthaspels, oprijblokken, potkrikken en garagekrikken heeft u bij TechnischeProdukten.nl voldoende keus.
Rodac geeft 2 jaar garantie op het geleverde luchtgereedschap. Daarnaast hebben zij een eigen reparatiedienst. Ook onderdelen van b.v. een Rodac werkplaatskruk zijn makkelijk te bestellen. Geef uw Rodac typenummer door en wij sturen u de werkplaatstekening toe.

Assortiment Technischeprodukten.nl

Technischeprodukten.nl levert naast Rodac ligbedden en werkplaatskrukken ook al het andere luchtgereedschap van Rodac. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment aan lijmen, kitten, betonboren, houtboren en metaalboren.
Bent u een bouwbedrijf, industriebedrijf, hoveniersbedrijf of heeft u een andere technische onderneming en gebruikt u veel van deze artikelen? Wij maken graag een offerte op maat. Bel 0318-769003 of mail aan [email protected] Wij helpen u graag.