Winterhandschoenen

Assortiment Winterhandschoenen bij TechnischeProdukten.nl
Voor advies, vragen of offerte op maat mailt u naar [email protected] of belt u met 0318-769003.

Advies op maat Gratis verzenden vanaf € 50 Snelle levering

Toont alle 2 resultaten

Werkhandschoenen voor de winter

Ook in de winter wordt er doorgewerkt en daar zijn in veel gevallen winter werkhandschoenen bij nodig.

Winterhandschoenen zijn in twee varianten te bestellen bij TechnischeProdukten.nl.
Type 18-121 is een Winter Latex handschoen met schuim. Dit zorgt voor zacht comfort.
Daarnaast zijn deze handschoenen voor 3/4 gedompeld. Dit zorgt voor een goede grip  rondom. De handschoenen zijn tot aan de knokkels waterdicht.

De standaard winterhandschoen PSP 18-100 heeft een zachte binnenkant en alleen een dichte duim. de andere vingers zijn niet volledig gecoat. Deze werkhandschoen heeft een perfecte grip, ook in natte omstandigheden.

Winterhandschoenen van PSP

PSP, oftewel President Safety heeft al honderd jaar kennis op het gebied van werkhandschoenen. Het uitgebreide assortiment geeft vele mogelijkheden. Wij maken graag gebruik van de kennis van PSP en delen die graag met u. Daarom heeft TechnischeProdukten.nl gekozen om de werkhandschoenen van dit merk te voeren. Bent u op zoek naar een ander type? Bel 0318-769003 of mail aan [email protected] 

De werkhandschoenen van PSP zijn uit voorraad leverbaar. Bent u grootverbruiker van werkhandschoenen? Neem dan contact met ons op, wij bieden u graag een offerte op maat.

Winterhandschoenen aan bedrijf geleverd

Wanneer u winterhandschoenen besteld, worden deze via pakketpost of transportbedrijf aan u geleverd. Bent u gevestigd in de omgeving van Veenendaal, dan komt onze eigen bezorgdienst uw winterhandschoenen afleveren.
Vanaf € 50,00 heeft u uw bestelling gratis geleverd. Wilt u uw bestelling afhalen? Wij zijn gevestigd aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal.
Graag even bellen, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw bestelling aan de afhaalbalie klaar ligt.