×

Retour en Verzending

Verzenden?

Verzenden vindt plaats via DHL of DPD pakketservice. Wanneer u in de buurt gevestigd bent in Veenendaal, dan zal onze eigen bezorgdienst uw pakket afleveren. (alleen voor bedrijven).
Het is mogelijk om uw bestelling af te halen bij TechnischeProdukten.nl. Een aantal artikelen worden via dropshipment verstuurd. Dit houdt in dat deze niet aanwezig zijn bij TechnischeProdukten.nl. Bel vooraf 0318-769003 of mail naar [email protected] en informeer of uw artikel op voorraad ligt.

Retourneren?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Producten die beschadigd of gebruikt zijn kunnen niet retour genomen worden. Om gebruik te maken van dit recht vult u het herroepingsformulier in en kunt u contact met ons opnemen via [email protected]

Download hier Herroepingsformulier TP.nl

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.