×

Rodac Vragen

Ik zoek een onderdeel voor mijn Rodac gereedschap, maar kan deze niet vinden?

Bijna alle onderdelen zijn apart bij te bestellen. Mail ons het typenummer van uw machine en wij sturen u een tekening van uw machine waarop u precies het
onderdeel kunt aangeven dat u nodig heeft. Wij kunnen u dan direct informeren over de prijs en levertijd hiervan. Mail [email protected]

Wat houdt de 2 jaar garantie in bij RODAC?

Op Rodac gereedschap zit twee jaar garantie over productie- en materiaalfouten, niet over de slijtage van de onderdelen. Revisies vallen niet onder garantie, dit is normaal onderhoud en kan ook door Rodac uitgevoerd worden. Met een goede en juiste smering (met de juiste olie) en een goede luchtverzorging kan een reparatie vaak voorkomen worden.
De garantie houdt in dat u het artikel retour stuurt ter reparatie en beoordeling door onze technische dienst. Voor de volledige garantie, reparatie en het retourneren protocol, stuur ons een email via [email protected]. Wij zenden u de informatie dan direct toe.

Rodac Luchtgereedschap voor industriële markt?

RODAC is een gerespecteerd, alom bekend merk in de industriële markt, vanwege het brede en innovatieve aanbod van kwaliteitsproducten, voeg hier hun hoge serviceniveau aan toe en het resultaat is een marktleiderspositie in de Benelux en een sterk groeiende onderneming in andere landen. De kwalificatie ‘Your Powerful Friend’ hebben we gekregen van onze klanten en overgenomen als onze slogan.

Mijn artikel staat er niet bij

Bent u op zoek naar luchtgereedschap en staat uw artikel niet op onze webwinkel? Bel ons op 0318-769003 of mail naar [email protected]. Zolang het artikel nog leverbaar is bij Rodac, kunnen wij het bestellen.