Elke keer een glashelder resultaat

Foam cleaner is een ideaal schoonmaakmiddel dat uitblinkt in het reinigen van glas en glanzende oppervlakken. Het is niet agressief, laat geen residue achter en is geschikt voor bijna alle ondergronden.

Hoe werkt het?

Foam Cleaner is speciaal ontwikkeld om het reinigen van diverse oppervlakken en materialen zo makkelijk mogelijk te maken. Doordat het middel opschuimt loopt het niet weg en gaat het niet druipen. Hierdoor kan het reinigingsmiddel goed zijn werk doen en het vuil losmaken. Als het goed uitgepoetst is zal de Foam Cleaner geen residue of strepen achterlaten. Vooral op glanzende en transparante oppervlakken geeft dit een zeer mooi en super helder resultaat. Daarnaast is het niet agressief waardoor het kwetsbare kunststoffen en metalen niet aantast. Het is daardoor ook veilig om te gebruiken op glas en transparante kunststoffen. 

 

Wat kan ik er mee?

 

Glaswerk/Autoruiten

Water druppels

Een veelvoorkomend probleem bij het reinigen van glas, glanzende lakken en motorhelm vizieren is dat na het schoonmaken met water of een ander middel, er strepen en/of druppels opdrogen op het oppervlak. Dit komt door het kalk dat in het water zit of door het gebruik van reinigingsmiddelen die een vettig laagje op het oppervlak achterlaten. Dit ziet er onprofessioneel uit en kan bij een laagstaande zon het zicht sterk belemmeren.

Om dit snel en goed te verhelpen spuit u Foam Cleaner op het te behandelen oppervlak waarna het begint op te schuimen. De formule in het schuim trekt in de achtergelaten druppels en/of strepen en lost deze op. Na een tiental seconden kunt u het oppervlak droog poetsen en krijgt u een zeer mooi resultaat wel is het van belang is het om een doek te gebruiken die schoon is zodat u niet oudere reinigingsmiddelen op het oppervlak aanbrengt. Hiervoor raden wij de Airlaid Poetsdoeken van CTN aan. Dit zijn sterke doeken die een hoog absorberend vermogen hebben en omdat er 90 doeken in één doos zitten heeft u telkens een schone doek die niet vervuild is met andere reinigingsmiddelen. Zo heeft u altijd een goed resultaat.

 

Insecten

Dode insecten

Wie met enige regelmaat zijn auto of motor wast weet hoe lastig het kan zijn om opgedroogde insecten van de lak te verwijderen. 

De Foam Cleaner is hiervoor de perfecte oplossing. Doordat het schuim niet wegdruipt van de te behandelen plek kunnen de reinigende bestandsdelen goed hun werk doen. De speciale samenstelling zorgt ervoor dat het vuil wordt losgeweekt zonder dat het de lak beschadigt of dof maakt. Als u uw auto of motor ook poetst na het wassen is het van belang dat alle insecten van de lak ziin. Insecten hebben vaak een harde schaal die harder is dan de lak van uw auto of motor. Als u gaat poetsen met opgedroogde insecten op uw lak dan is de kans groot dat deze op uw poetsdoek komen en onnodig krassen veroorzaken.

 

Vragen?

Wij zijn er om u te helpen! Een product zoals dit kent ontzettend veel toepassingen waarvoor het geschikt is, veel meer dan wij hier kunnen opsommen. Dus aarzel niet als u een vraag heeft over dit of één van onze andere producten, wij staan u graag te woord! Interesse in grotere afnames? bel of mail ons en wij maken een passende offerte voor u.

Gratis Foam cleaner 

Omdat wij graag mensen kennis laten maken met dit product. Geven wij u een gratis Foam Cleaner t.w.v. € 8,02 Incl. btw bij elke bestelling boven de 50 euro excl btw. Om gebruik te maken van deze actie hoeft u alleen een bestelling te plaatsen van een waarde hoger dan 50 Euro en wij sturen een foam cleaner mee op. Rodac Producten tellen niet mee. Geldig tot 1 juli